makijaz-Anna Jasinska

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam, czy ktos mial makijaz slubny robiony przez ta Pania? jakie opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaz-Anna Jasinska

up

ja mam zamiar isc na próbny

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyny, a możecie zdradzic, ile kosztuje makijaż u tej pani? dzięki!

120 zl slubny, probny chyba 60 o ile dobrze zapamietalam. Pani jest z Gdyni-centrum,ale dojezdza do domu w dniu slubu. Ams a kiedy idziesz na probny?

muszę się dopiero umówić, ale w ciągu najbliższych dwóch tygodni

A powiesz jak bylo?:) A w ogole to ktos ci ja polecil czy wzielas z ogloszenia? Ja wlasnie z ogloszenia, dlatego wole popytac jeszcze

no pewnie, że powiem:)
z polecenia

up:) ams, bylas juz moze na makijazu u Pani Ani? moze ktos jeszcze byl i moze cos powiedziec na ten temat

Moja przyjaciółka w zeszłym roku miała makijaż robiony przez p. Anię na swój ślub. Po próbnym wyglądała jak k... i jej sie nie podobało więc uzgodniły że w dniu ślubu ma inną paletę barw wybrać ale naszym zdaniem znów źle wybrała kolory. Nie wyglądała źle ale za tyle kasy to nie wygladało wystrzałowo

hmm, to faktycznie malo ciekawie. Moze ktos jeszcze robil tam makijaz?

Ja dostałam tel do pani Ani z dwuch całkiem innych źródeł..Byłam malowana juz przez Pania nie raz, min. na swój ślub i musze powiedziec, ze moj makijaz jak i siostry a co najwazniejsze Mamy-starszej juz Pani ;) trzymal sie do samego rana..Caly czas wygladał świerzo i pięknie.Podobałam sie całej Rodzinie i mężowi!;) Poleciłam Pania Anię juz kilku osobom i wszystkie panie byly bardzo zadowolone.Makijaz jest zrobiony profesjonalnie, i dobrze dobrane kolory do urody, gdyz Pani A. jest tez plastykiem,i ma to we krwi!! Polecam!!

Znam tę panią i widziałam na niejednej twarzy jej dzieła.
Mogę powiedzieć tak - robi mocne makijaże. Jeśli takiego potrzebujesz to wal do niej śmiało.
Ale jeśli masz swój pomysł na makijaż albo jeśli chcesz być umalowana delikatnie i makijaż ma być "dodatkiem" a nie treścią Twojego wyglądu to Anią Jasińską odradzam... Sama chcę mieć makijaż delikatny, więc nie skorzystam z jej usług...
Choć jej makijaże są bardzo trwałe i estetyczne - dla mnie jednak za mocne...

Podbijam.

Jak tam makijaże,które robi Pani Ania?

Dziewczyny,jesteście zadowolone,czy nie?

Szukam makijażystki,więc pomyślałam właśnie o P. Ani.

Nie polecam tej Pani. Ceny bardzo wysokie. Makijaże bardzo mocne, nie każdemu to się spodoba w dniu ślubu. Mi się mój w miarę podobał, ale mąż stwierdził, że wyglądam w nim jak dz...a i zdecydowanie bardziej woli mnie naturalną. Do tego Pani ma "swoje wizje" i nie bardzo zwraca uwagę na to co ktoś sobie życzy, jakie ma oczekiwania.
Ale to jeszcze pół biedy....
Najgorsze jest to, że jest to bardzo nachalna osoba. Ingeruje, wpycha się, słyszałam, że czasem potrafi nawet na ślub przyjść. Ciągle dzwoni, chcąc aby i później korzystać z jej usług.
Bardzo mi się nie podobało kiedy komentowała to, że nie biorę ślubu kościelnego (ona jest religijna).
Osoba niesłowna i nieprzyjemna. Nie polecam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam,
korzystałam z usług p. Ani Jasińskiej w czerwcu i jestem bardzo zadowolona zarówno z wykonanego makijażu próbnego jak i tego w dniu ślubu. Makijaż wyglądał bardzo świeżo i utrzymał się nawet na drugi dzień. Pani Ani jest osobą kreatywną i bardzo dokładną w swojej pracy. Makijaż był wykonany profesjonalnie i zachwycił wszystkich gości. Pani Ania wykonuje po każdym makijażu zdjęcia i zawsze można skorygować to co się nie podoba klientkom (choćby dobór kolorów). Polecam i zachęcam :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cześć dziewczyny :)

W lipcu tego roku Pani Ania Jasińska robiła mój makijaż ślubny. Byłam bardzo, bardzo zadowolona!! Pani Ania to profesjonalistka. Umie doradzić w różnych kwestiach związanych ze ślubem. Ja czułam się bardzo dobrze w moim makijażu.Trzymał się znakomicie i cały czas wyglądał świeżo. Rewelacyjnie też wyglądały moja mama i świadkowa :) A jak ślicznie to wszystko wyszło na zdjęciach,ahhh. Pani Ania to ciepła i serdeczna osoba, sporo się od Niej nauczyłam. U Pani Ani malowałam się również przed sesją zdjęciową. Polecam i nie żałuje ani złotówki!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Są jeszcze jakies opinie? Niedługo wybieram sie na makijaż probny :)))

Witam.
Ja miałam rok temu w czerwcu makijaż w wykonaniu Ani.
Próbny 120zł
w dniu ślubu 150zł

Byłam zadowolona, używa dobrych trwałych kosmetyków- makijaż trzymał jeszcze na poprawinach (tak tak... nie zmyłam buzi po ślubie ;) )
Na poduszce śladu nie było, wszystko ładnie się trzymało...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za opinie, po 17stym dam znac jak u mnie :)

po makijażu mam mieszane uczucia...

mieszane czyli jakie? trwały? jak kolory? słuchała uwag?

Kosmetyki, jak i całe wykonanie makijażu było jak najbardziej ok.

Co do uwag to pani Jasińska czasami chce narzucać swoje pomysły, koniec końców można ustalić jakiś kompromis.

Raczej nie zdecyduję się na makijaż, ponieważ pani jest mało zorganizowana i bardzo zawiodła mnie w jednej sprawie gdzie umawiałyśmy się zupełnie inaczej, co bardzo mnir wytrąciło z równowagi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem bardzo zadowolona z makijaży, które wykonywała Pani Ania!
Za każdym razem trzymały się one przez całą noc, bez potrzeby poprawiania, ja natomiast czułam się naprawdę kobieco.
Najlepszy efekt widać na zdjęciach, gdzie twarz jest gładziutka, natomiast oczy pięknie podkreślone i zalotne :)
Szczerze polecam i skorzystam jeszcze na pewno, gdy nadejdzie jakaś okazja! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Makijażystka -Anna Jasinska

Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość! ;)

Dla Pań, które jeszcze nie wiedzą ;)
Zajmuję się nie tylko stylizacją wizerunku ( make-up , stylizacja włosów, doradztwo w zakresie bukietu, biżuterii ), ale także stylizacją paznokci. Z racji iż min.z zawodu jestem artystą plastykiem, wykonuje niepowtarzalne ręcznie malowane wzory na paznokciach ( naturalnych, hybrydowych, żelowych).
Wykonuję: make-up, stylizację ,żele, akryl, hybrydę, regulację brwi, hennę brwi i rzęs, depilację woskiem, naukę makijażu (na co dzień ),doradztwo w zakresie kosmetyków do malowania.
Zapraszam! ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0