makijaz i paznokcie

Temat dostępny też na forum: Wesele
Polecam makijaz i zrobienie paznokci w salonie na Suchaninie w Klubie Gama. Super profesjonalny makijarz z próbą kosztował mnie rok temu chyba 10 zł. Kosmetyki były Lorea'l wiec dobre. Dostalam te kosmetyki na cala ceremonie slubna i wesele - potem je oddalam. Paznokcie robi ta sama pani - mialam poobgryzane pazurki i skórki, a ta pani zrobila to tak, ze KOMPLETNIE nie bylo nic widac. POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaz i paznokcie

aga, ten makijaż kosztował chyba 100 zł, co? bo 10 to niemożliwe

dokładnie 10 zł. Dziesięć złotych. Bez zadnych znajmosći - serio. Teraz juz pewnie jest srozej, bo jednak minął ponad rok.... ale i tak pewnie taniej. Tak jest na małych dzialnicach - zupełnie inaczej, niż w firmowych salonach. To samo było z fryzurą.

a możesz podać bliższe namiary na pania, która cię malowała? czy ona przyjeżdża również do domu klientki?

10zł ?? Powaznie??

wiesz co, nie znam jej namiarow dokladnie, ale ona pracuje w budynku, gdzie jest Klub GAMA kolo Biedronki na Suchaninie. Trzeba wejsc na 1 pietro. tam jest salon fryzur obok, a ona pracuje z babka, ktora ma solarium. Musisz chyba najlepiej tam podejsc.

Inne tematy z forum

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...