makijaż ślubny
Tego roku w lipcu spełniałam swoje życiowe marzenie "pójście za mąż" z mężczyzną mojego życia. Niestety w czerwcu skóra mojej twarzy zaczęła źle reagować na zmianę kremu. Byłam już załaman ponieważ za kilkanaście dni miałam stanąć na ślubnym kobiercu, a moja twarz wyglądała jak przy ospie. Znajoma poleciła mi studio Pani Iwony. Umówiłam się na próbny makijaż ślubny. Nie wierzyłam, że Pani Iwona potrafi tak świetnie zamaskować wszystkie moje niedoskonałości na twarzy. Makijaż był delikatny i po prostu śliczny, mega kobiecy. Fachowe porady Pani Iwony i jej perfekcyjnie wykonany makijaż  zarówno próbny jak i w dniu ślubu sprawiły, że mój ukochany oniemiał z wrażenia. Najpiękniejszy dzień w moim zyciu i mój komfort psychiczny zawdzięczam właśnie Pani Iwonie, która idealnie dobrała zarówno kosmetyki jak i barwy makijażu. Polecam absolutnie wszystkim kobietom, które chcą się poczuć jak księżniczki. Od tamtej pory regularnie korzystam z porad i usług Pani Iwony. Ze względu na mój nietypowy rozmiar często muszę kupować to co jest w sklepie w moim rozmiarze , a nie to co mi się podoba. Pani Iwona zaprojektowała i wykonała dla mnie kilka bardzo oryginalnych i eleganckich ciuchów :)dziękuję