Michalina - ocena (1) Serdecznie polecam! Ania to profesjonalistka. Makijaż wykonany z ogromną... Michalina Klaudia Wu - ocena (1) Za mną fantastyczna modowa przygoda z Sylwią. Wybitnie cudowną i... Klaudia Wu Paulina - ocena (2) Profesjonalny i wygodny makijaż! Perfekcyjne wykonanie, dopasowane do okazji... Paulina
Paweł - ocena (1) Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę... Paweł Kobieta po 50. - ocena (1) Ponieważ jestem już osobą 50+ długo zastanawiałam nad wyborem wizażystki.... Kobieta po 50. Aga - ocena (1) Polecam Panią Kasię! To profesjonalistka, świetnie doradza, używa najlepszych... Aga Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Kasi. Jest przemiła utalentowaną osobą. Aleksandra Paulina - ocena (1) Kilka miesięcy temu otrzymałam na urodziny voucher prezentowy: analiza... Paulina Mirka - ocena (1) Sylwia Kulaszewicz to prawdziwa profesjonalistka! Zakupy z nią były czystą... Mirka Justyna - opinia (2) W VB Styl - Wioletta Bartołd wykonałam makijaż wieczorowy, którym byłam... Justyna Stanisława - ocena (1) Polecam, pięknie wykonany makijaż. Czułam się niesamowicie w wykonanym... Stanisława Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam przegląd szafy z Sylwią. Genialnie doradzi czego pozbyć się, a... Magdalena Izabela - ocena (1) Wspaniała, przesympatyczna kobieta z niesamowitą pozytywną aurą. Poprowadziła... Izabela Izabela - ocena (1) Jestem pod wrażeniem podejścia i profesjonalizmu w prowadzeniu warsztatów... Izabela Magda - ocena (1) Jedyna i najlepsza! U Izy byłam juz kilkukrotnie na makijażu i za każdym... Magda Ania - ocena (1) Fantastyczna zabawa modą i garderobą z udziałem niezrównanej Sylwii... Ania Damian - ocena (1) Sylwia to niewątpliwie profesjonalista w dziedzinie stylizacji oraz kobieta... Damian Artur - ocena (1) Po półrocznym wyjeździe za granicę wróciłem i moja szafa świeciła pustkami.... Artur Monika - ocena (1) Wykonanie usługi makijażu było absolutnie doskonałe. Makijaż był bardzo... Monika Karolina - ocena (1) Makijaż wykonany profesjonalnie. Na pewno skorzystam jeszcze z usługi Pani... Karolina