Ania Cieślak - opinia (1) Spotkanie z Sylwią uświadomiło mi dlaczego nie czuję się komfortowo w swoich... Ania Cieślak Katarzyna Watoła - opinia (1) Praca nad sobą i swoją szafą w towarzystwie Sylwii to czysta przyjemność. To... Katarzyna Watoła Adam - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze zmiany wizerunku. To było mi potrzebne :) Polecam... Adam
Magda - opinia (1) Do Sylwii trafiłam z polecenia mojego Taty, który wcześniej korzystał z jej... Magda Anna - opinia (1) Serdecznie polecam Karolinę! Makijaż na najwyższym poziomie. Z całą pewnością... Anna Kuba - opinia (1) Polecam Sylwię szczególnie Panom bo sam wiem jak ciężko się nam zdecydować na... Kuba Małgosia - opinia (1) Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm, świetne pomysły, rezultat- super look,... Małgosia Anna Sapińska - opinia (1) Już nie pierwszy raz korzystam z konsultacji Sylwii. Bardzo cenię sobie jej... Anna Sapińska Halina - opinia (1) To było moje drugie spotkanie z Sylwią i szczerze polecam wszystkim... Halina Agata - opinia (1) Spotkanie ze stylistką, bylo moim nieoczekiwanym prezentem urodzinowym, ktore... Agata Bogusia - opinia (1) Polecam, pełny profesjonalizm i miłe spędzony czas. Bogusia WK - opinia (1) Wioletta to przecudowna osoba, która zna się na swoim fachu! Zorganizowała... WK Sylwia - opinia (1) Jestem zachwycona makijażem wieczorowym, który wykonała dla mnie pani... Sylwia Kinga Ł - opinia (1) Czułam się najpiękniej w makijażu wykonanym przez Panią Wiolę. Byłam... Kinga Ł Natalia - opinia (1) Wioletta to profesjonalistka, która kocha to co robi, ciągle szuka nowych... Natalia Kasia - opinia (1) Szukałam lekcji makijażu w internecie chyba ze 2 tygodnie, bo zawsze przy... Kasia karol friz Wiśniewski - opinia (1) Polecam makijaż wytrzymał całą noc karol friz Wiśniewski Ewa - opinia (1) Pełen profesjonalizm, czystość w trakcie pracy i dostosowanie makijażu pod... Ewa Tenia - opinia (1) Nauka makijażu bardzo przyjemna, profesjonalne podejście i bardzo dużo wiedzy... Tenia Małgorzata - opinia (1) Makijaż przepiękny, atmosfera cudna. Pani Karolina profesjonalnie dobiera... Małgorzata