WK - opinia (1) Wioletta to przecudowna osoba, która zna się na swoim fachu! Zorganizowała... WK Sylwia - opinia (1) Jestem zachwycona makijażem wieczorowym, który wykonała dla mnie pani... Sylwia Kinga Ł - opinia (1) Czułam się najpiękniej w makijażu wykonanym przez Panią Wiolę. Byłam... Kinga Ł
Natalia - opinia (1) Wioletta to profesjonalistka, która kocha to co robi, ciągle szuka nowych... Natalia Kasia - opinia (1) Szukałam lekcji makijażu w internecie chyba ze 2 tygodnie, bo zawsze przy... Kasia karol friz Wiśniewski - opinia (1) Polecam makijaż wytrzymał całą noc karol friz Wiśniewski Ewa - opinia (1) Pełen profesjonalizm, czystość w trakcie pracy i dostosowanie makijażu pod... Ewa Tenia - opinia (1) Nauka makijażu bardzo przyjemna, profesjonalne podejście i bardzo dużo wiedzy... Tenia Małgorzata - opinia (1) Makijaż przepiękny, atmosfera cudna. Pani Karolina profesjonalnie dobiera... Małgorzata Oli - opinia (1) Wspaniałe spędzony czas a makijaż zjawiskowy, piękny i wyważony. Makijaż... Oli Irek Bokkus - opinia (1) Makijaż dobrze wykonany. Dziękuje Pani Elu za prezent na Święta dla mojej... Irek Bokkus wioletta - opinia (1) Polecam z calego serca! Makijaz wyszedl idealnie. wioletta Andżelika Łobodzińska - opinia (1) Jestem zadowolona. Szkolenie w bardzo mi pomogło w dalszej mojej drodze... Andżelika Łobodzińska Ewa - opinia (1) Nie mogłam lepiej trafić. Pani Iwona konkretnie podeszła do tematu tym... Ewa Karol - opinia (1) Jednym słowem: Profesjonalizm W kilku więcej słowach: Pani Iwona świetnie... Karol M.S. - opinia (1) Serdecznie polecam usługi szkoleniowo-doradcze z wizerunku w biznesie. Pani... M.S. Paulina - opinia (1) Magda malowała mnie i czesała na komunie.Zrobiła to ślicznie, bardzo... Paulina Kasia - opinia (1) Najlepszy makeup jaki w życiu miałam. Bardzo trwały, aż żal było go zmywać.... Kasia Martaa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wreszcie mam w szafie podstawowe rzeczy,... Martaa Marta - opinia (1) Polecam usługi Klaudii. Nareszcie odkryłam swój typ urody, kolory i fasony,... Marta