Marta - ocena (1) Efekty pracy z Sylwią przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Mój nowy... Marta Pawel - ocena (1) Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę... Pawel Robert Pawelczyk - ocena (1) Miałem przyjemność skorzystać z pomocy stylistki Sylwii Kulaszewicz podczas... Robert Pawelczyk
Filip - ocena (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w warsztatach stylu prowadzonych przez Sylwię... Filip Liza - ocena (1) Zanim zdecydowałam się na współpracę ze stylistką, rozważałam kilka różnych... Liza Marcin Sawicki - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Sylwią. Bardzo profesjonalne podejście z... Marcin Sawicki Piotr - ocena (1) Skorzystałem z usług Sylwii i jestem zachwycony, nie tylko jej wiedzą i... Piotr Marcin - ocena (1) Od dłuższego czasu rozglądałem się za stylistką współpracującą z mężczyznami... Marcin Marta - ocena (1) Makijaż spełniał moje wymagania. Jestem bardzo zadowolona z usług przemiłej Kasi Marta Anna Sapińska - ocena (1) Sylwia - dziękujemy za każdy przemyślany detal w stylizacjach na wesele... Anna Sapińska Dorota - ocena (1) Polecam usługi Pani Sylwii. Skorzystałam z Warsztatów Stylu. Dowiedziałam się... Dorota Alicja - ocena (1) Dzisiaj byłam na Warsztatach Stylu dla kobiet - Twój Styl, Twoja Siła z Panią... Alicja Makijaż (1) Szukasz makijażystki do sesji zdjęciowej? Oferuję profesjonalne usługi... Weronika Antkowiak Anita - ocena (1) Polecam Agnieszkę. Jest profesjonalna, podkreśla makijażem urodę każdej... Anita Michalina - ocena (1) Serdecznie polecam! Ania to profesjonalistka. Makijaż wykonany z ogromną... Michalina Klaudia Wu - ocena (1) Za mną fantastyczna modowa przygoda z Sylwią. Wybitnie cudowną i... Klaudia Wu Paulina - ocena (2) Profesjonalny i wygodny makijaż! Perfekcyjne wykonanie, dopasowane do okazji... Paulina Paweł - ocena (1) Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę... Paweł Kobieta po 50. - ocena (1) Ponieważ jestem już osobą 50+ długo zastanawiałam nad wyborem wizażystki.... Kobieta po 50. Aga - ocena (1) Polecam Panią Kasię! To profesjonalistka, świetnie doradza, używa najlepszych... Aga