makijaż...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny chce sie sama pomalowac na slub... ale mam problem jakie kosmetyki beda sie trzymac cala noc... jesli mozecie to prosze o pomoc:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaż...

Witaj
musialabys miec kosmetyki profesjonalne. ja proponuje isc do kosmetyczki na makijaz. Ja ide i place 40zł
pozdrawiamAga81 napisał(a):

Hania! A gdzie płacisz te 40 zloty? Bo mnie ceny 200zl przerazaja. Dzieki

njalepiej tez gornej polki. Slyszalam ze bardzo dobre sa podklady diora.

ja mam kosmetyki Lancome -bardzo dobre , podobno sa tez super kosmetyki profesjonalne dla wizazystek z firmy MAC

mac jest rewelacyjny tylko czy sa juz w polsce do nabycia?popytaj w perfumeriach o bazy pod podklad,ma prawie kazda firma.ja tez je pomalu testuje i jak na ta chwile dosc sprawdza sie YSL,sa rozswietlajace i inne.a podklad zalezy od cery.ja do mieszanej polecam ESTEE LAUDER-DOUBLE WEAR

malu wilz - ale chyba w polsce ciezko dostac

dzieki dziewczyny za pomoc:)

a co myslicie o kosmetykach ogólnie dostepnych takich marek jak np max factor, maybelline, rimmel... bo te nazwy "mac" i inne niewiele mi mowia... ;)

kiedys sobie kupilam jakis puder czy podkład z tej najwyzszej półki,dano temu,ale i tak po paru godzinach zaczela mi sie swiecic twarz.a jeszce jak bedzie ciepło.naszczescie maluje mnie znajoma kosmetyczka wiec moze jakos sie uda.