makijaż u WIZY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wczoraj miałam przyjemność być "w rękach" Wizy i oczywiście potwierdzam wszystkie opinie,jestem bardzo zadowolna.Przemiła osoba,profesjonalna i efekt bardzo zadawalający.Super kosmetyki,bardzo trwałe.Mój przyszły mężuś był zachwycony a to mnie bardzo ucieszyło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaż u WIZY

Hejka - czy mogłabyś mi przesłać na priv kontakt do Wizy?
Dzięki

To ja też dodam coś od siebie - też byłam u Wizy, majkijaż bardzo fajny, narzeczony zadowolony ;) .
W dodatku dostałam od Eleny wskazówki jak pielegnować skórę, żeby w dzień ślubu makijaż ładnie wyglądał i dobrze się trzymał.
Osoba miła-profesjonalna, poważnie trakująca swoją pracę i do tego bardzo słowna - czego chcieć więcej???
Polecam i mam nadzieję że z ostatecznego efektu będę równie zadowolona.

ja tez prosze o namiary do wizy:)

mam jeszce jedno pytanie a`propos makijażu. czy któraś z Was dziewczyny ma problemową cerę, tzn bardzo wrażliwą i alergiczną (oczy też)a do tego nosi soczewki kontaktowe przez co oczy tez są uwrażliwione na cienie i tusze. czy Pani Wiza poradzi sobie z tym "problemem"? błagam o odpowiedź :)

ja nie wiem jak wiza, ale mam ten sam problem co Ty. Wiele kosmetyków nie jestem w stanie używać i chyba włąściwie dlatego prawie wogóle się nie maluję :( ja mam slub 3/09 i mam profesjonalną pania i zobaczymy co będzie. Powiedziałam jej o swoich probelmach. Widzisz, to jest tak, poki czegoś ci nie nałoży to tak naparwde nie przewidzisz jakiego kosmetyku nie tolerujesz. Ja sie już modlę, żeby było OK. ale jak będzie moge napisać dopiero po 3/09. wiem,że ona przyjeżdża do mnie troche wcześniej niż 1 ha, żebysmy miały ew. czas na zmianę jak np. po malowaniu 1 oka zacznę łzawić czy będzie mi wypalalo oko.
no nic boję się bardzo, ale nikt nie jest w stanie zagwarantowac jak zareaguję. Byłam raz na wizażu priofesjonalnymi kosmetykami których nie kupisz normalnie - więc nie jakies tam Chanel, Givenchy czy nie daj Boże Siheido - i efekt był dobry. Nic mnie nie uczulało.
Powodzenia

czy mogłabym poprosić także o namiary? a ile kosztuje makijaż?

makijaż u WIZY

Czy ja tez moglabym prosic o namiary na priva

Pata bardzo proszę o namiary na priva na wize i cene makijazu. dzięki serdeczne

proszę o namiary do WIZY, ile kosztuje makijarz ślubny?Pozdrawiam

Gdyby ktoras z Pan pisala do mnie to prosilabym od razu o przeslanie daty i godziny slubu.
Goraco pozdrawiam,
Wiza.

Dzień dobry,

Bardzo mi zależy na makijażu w kolorach bordo-sliwka, chciałam się dowiedzieć, czy jest możliwość, aby przyjechała Pani do domu klientki, ile kosztuję wykonanie przez Panią makijażu? termin mojego ślubu to 27-08.

PROSZĘ O KONTAKT DO WIZY!!!!!!!!!!! BŁAGAAAAAAAM!!!

Zobacz w górę. Nad Twoją wiadomością jest wiadomość wizy. Wciśnij myszką na na jej nick i wyświetli się jej adres mailowy. Powodzenia!!!!

ja również prosze oo namiary na maila madzianos@o2.pl
z góry wielkie dzieki

To skoro tu o Wizie, to chcę serdecznie jej podziękować za piękny i bardzo trwały makijaż :)

Ja również dziekuje Wizie, kobiecie - cudotwórczyni, makijaz był super, trwały chodziłam w nim jeszcze w niedziele, i ogólnie wszyscy wyrażali słowa uznania co do mojego makijażu, a komplementom nie było konca nawet nastepnego dnia przy śnaidaniu wsród gości hotelowych.
Polecam z czystym sumieniem, efekty jej pracy rewelacyjne :))))))

Hej!
czy Wiza i mmegi to te same osoby???
Dabrowianka.

nie, nie, nie, to nie te same osoby!!!
ja nie dziekuje wizie, za to buziaki dla mmegi!

Witam,
Chcialabym podziekowac za pochlebne slowa i zaufanie.

Elajza przykro mi, ze nie mialam juz wolnych godzin dla Ciebie, ale i tak bylas w dobrych rekach:-).

Pisze rowniez w sprawie najblizszych dwoch tygodni zaczynajac od jutra. Bede miala bardzo ograniczony dostep do Internetu, wiec przez ten czas nie bede odpowiadala na wiadomosci

Z gory dziekuje za wyrozumialosc.

Pozdrawiam,
Wiza.

wiza - mam nadzieję że kiedys "wpadniesz" do mnie na kawkę ;) jak będziesz gdzies "przejazdem" w "okolicy" :) oczywiście jak już będze "po sezonie" hihihi i będziesz miała więcej czasu!

cmokaski!

wiza a ja zapomniałam na którą się dokładnie umówiłyśmy 16 lipca...
a wiem że zapisałaś w swoim kajeciku...

Pozdrawiaski m.

Ja też jeśli można prosze o kontakt do WIZY!!!

ja też proszę o kontakt do Wizy :)

Dziewczyny, jestem tu pierwszy raz.
bardzo prosze o namiary do Wizy i info jakie sa ceny.
zalezy mi na czasie bo do slubu bede w Polsce tylko 3 razy i chcialabym sie jak najszybciej z nia skontaktowac.
bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.
pozdrawiam.
Soltera

podaje maila bo gapa zapomnialam
soltera_23@o2.pl

czekam z niecierpliwoscia na info.
dzieki

Dołączam do grona fanek Wizy:))).

Wczoraj miałam próbny makijaż- zrobiłam do Wizy nalot z samego rana a makijaż trzymał się prawie nieskazitelnie aż do wieczora.

Wiza to mistrzyni malowania oczu!!Jestem oczarowana. W dodatku ma nieprawdopodobne wyczucie koloru.

W pracy makijaż dostał same pochlebne opinie, ja sama też się w nim dobrze czułam.

A największym atutem Wizy jest ona sama- bardzo ujmująca i sympatyczna. Widać że malowanie nas sprawia jej radość:).

Do wszystkich lasek, które boją się trwałości kosmetyków i porannych makijaży: szminka, której test mam na ręce od wczoraj rana jeszcze nie zeszła z ręki....Co my dziewczyny za zaprawy na twarzy nosimy, żeby tylko być piękne:)))).

Zgadzam się całkowicie z powyższymi opiniami na temat Wizy i jej umiejętności. Jestem już po próbnym mamijażu i jestem zachwycona. Zresztą nie tylko ja, bo jak mnie moja mama zobaczyła to też chce aby Wiza ją na mój ślub umalowała. Chciałabym umieć się tak umalować...
Polecam ją każdej przyszłej pannie młodej, jeżeli chce się czuć pięknie w tym szczególnym dniu.

A jak jak zobaczylem moja lube po wykonanym makijazu Pani W. to troche sie wkurzylem. Moze ta pani robi dobre makeupy na sylwestra i na studniowki na malolat, ale na pewno nie na sluby. Pozdrawiam.

a wszystko dlatego, ze jak na codzienien nie malujemy prawie w ogole i nagle przed slubem zaczniemy to nasz facet nie moze sie do tego przyzwyczaic :o) Moj M juz sie przyzwyczail :o)

Makijaz Wizy "wyprostowal mi plecy i podniosl brode" :-D
Czulam sie extra... Trwały, perfekcyjnie wszystko nalozone, wypieszczone... I te rzesy.... :-DDD
Dzieki niej, za cztery dni bede miala pare problemow z glowy, a o ile mniej stresu!!!

Dzieki wielkie jeszcze raz... sciskam i do piatku.
Karolina

mnie też do ślubu malowała WIZA i również chciałam potwierdzić opinię o jej profesjonaliźmie i bardzo podziękować. makijaż był na tyle mocny aby pięknie wyglądać na zdjęciach, ale jednocześnie na tyle delikatny, ze czułam się naturalnie (choć na codzień prawie sie nie maluje).
Polecam wszystkim!

Hej,

Ja miałam ogromne watpliwosci co do trwalosci makijazu wykonanego o godz. 8/9 rano.
W zeszla sobote byla u Wizy na makijazu probnym (godz. 9), potem byl upalny dzien, duzo chodzilam w sloncu.... i jak zmywalam makijaz o 24... wygladal prawie tak jak rano (szminka wiadomo jest zjadana w czasie posilkow:)
Ale ogolnie: REWELACJA. Kazdej dziewczynie polecam makijaz u Wizy. Poza tym, ze jak to ktos napisal jest profesjonalistka... to dodatkowo jest bardzo przemila osoba, ktora rowniez doradzi.
Przede wszystkim trzeba samemu wiedziec CO sie chce. Jesli ktos sie w ogole nie maluje kolorami/cieniami, niech sie pozniej nie dziwi ze nie moze sie przyzwyczaic:)

Ja wyszlam z zalozenia, ze jak to w kazdej zyciowej sytuacji, ROZMOWA jest najlepszym wyjsciem:) Trzeba spokojnie porozmawiac czego sie oczekuje, co si epodoba, jakie kolory sa ulubione. Warto moze orzyniesc zdjecie sukienki slubnej, powiedziec cos o kwiatach itd:)

Spotkanie z Wiza w calym tym przedslubym zamieszaniu (slub 3 wrzesnia:) byla jednym z najmilszych jak na razie akcentow.

Pozdrawiam Cie Wiza,
do zobaczenia;)

hmmmm

Od dzis pielegnuje usteczka, jak mi poradzilas.... zeby sie szminka lepiej trzymala i byly miekkie i kuszace...

Czy któraś mogłaby mi przesłać kontakt do Wizy.
Też chciałabym wypróbować jej cudów :)

Poza tym że wizka jest doskonałą wizażystką, pięknie maluje, makijaż trzyma się dokąd ma się trzymać ... to poza tym jest fajną kobietką!!! Rozładowała moje napięcie w dniu ślubu, pośmiałyśmy się i całe nerwy odeszły w siną dal...

Buziaki i dzięki jeszcze raz!

Ja tez uwazam, ze wszystko bylo super. Makijaz trzymal sie u mnie do rana, specjalnie nie zmylam go na noc (tzn.oczków, puder zmylam). A dodatkowo potwierdze od siebie - nie mam pojecia jak, ale Wiza niesamowicie rozladowuje stres, ktorego tego dnia na pewno bedzie sporo, a do tego, jak mozna sie stresowac majac tak cudnie wykonany i pasujacu makijaz? Pozdrawiam i juz nie moge doczekac sie 10-go

no to czekam na zdjatka i opinie:) pozdrowki

mnie też Wiza maluje 10-go i dlatego jestem spokojniejsza bo próbny był super

Szkoda, ze nie jestem z Trójmiasta, chętnie umalowałabym się u Wizy. U nas makijaże są bardzo tanie... ale aż się boję iść na próbny.

czy ja też mogła bym poprosićkogos o kontakt do Wizy z góry dzięki

Witam,
Bardzo Wam wszystkim dziekuje:-). Cala przyjemnosc po mojej stronie.
Goraco pozdrawiam,
Wiza.

czy moge prosic o zdjecia osob ktore juz mialy makijaz u wizy?;]] z gory dzieki

Makijaże które robiłą Wiza mozesz obajrzeć tu http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=71103&t=70273

Sama jestem do niej umówiona na 10.06.06 :)

A jak to wyglada od strony technicznej - tzn gdzie ta cudotworczyni Wiza robi makijaz w dniu slubu? W jakims salonie i w jakim miescie?

probne w salonie u siebie, a w dniu slubu przyjezdza do domu. :)))
Ja tez jestem z nia umówiona - i mam nadzieje ze wszystko bedzie jak trzeba.

O to fajnie :) Dzięki!

Witaj, jakie sa ceny makijazy u wizy i kto to jest??dzieki za odpowiedz