makijaż u mmegi ;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witajcie dziewczyny ;) pisze i wklejam zdjęcie tak ja obiecałam..Mmegi to prawdziwa profesjonalistka..pomalowała mnie świetnie i jestem bardzo zadowolona..wypytała o mnóstwo rzeczy zanim przystapiła do pracy..a moja świadkowa i pozostale dziewczyny były zachwycone ;).. dodam tylko, że na codzień się nie maluję i prosiłam o coś subtelnego..a zdjęcia nie oddają całego uroku ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaż u mmegi ;)

a gdzie fota??:)))))podaj mi pliz namiar na nia- moj meil amsta@wp.pl

fotki wkleję jutro bo się wkurzyłam właśnie ;) a numer do mmegi dla wszytskich zainteresowanych 888144780

super:))dziex:)) a powiedz ile kosztuje???tzn z a probny i ten wlasciwy??:))i jakie kosmetyki stosuje??:))))

czy moge tez prosic ? bede wdzieczna
wlad5@wp.pl

hej Lamia

jesli to nie problem dla Ciebie, to chetnie zobacze Twoje zdjecie z probnego u Megi:))
przeslij mi na adres email

dzieki wielkie

I ja tez poproszę jeśli można!!!

Pilusia, już nie Amsta?;))))

nie.:)) po co sie użerac?:)))hehehe

Czy możecie mi powiedzieć czy Mmegi przyjeżdża do klientki, czy jak to jest??jestem z Gdyni, więc nie wiem. I czy mogę też prosić zdjęcie na mailika??? Serdecznie dziękuję ;-)

hej.. myślę że najlepiej poznać szczegóły u samej Mmegi.. do mnie przyjedzie ale jestem z Gdańska... A to ja ;p image

Lamia! bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona po swoim próbnym, czego niestety nie można powiedzieć o mnie :( delikatnie mówiąc - WIELKIE ROZCZAROWANIE...

nie wiem dlaczego tak wyszło, mimo tego, że Mmegi naprawdę sprawia wrażenie osoby znającej się na rzeczy, makijaż nie nadawał się do użytku (tego samego dnia miałam panieński, ale wszystko zdążyło mi już do tej pory po prostu "spłynąć" i nie dotrwało nawet do wieczora, więc i tak musiałam umalować się sama), nie wspominając o źle dobranym kolorze podkładu, który odznaczał się ciemną plamą przy linii włosów i żuchwie, posklejanych rzęsach i ogólnie złym wyglądzie wszystkiego...

może to kwestia gustu, ale ja przy mojej bardzo delikatnej cerze wogóle się nie maluję (dodam, że nie mam ani wyprysków, ani przebarwień, które trzebaby tuszować w jakikolwiek sposób), a po makijażu miałam tonę zbędnych moim zdaniem warstw czegoś, w czym czułam się jak w masce, a jedyna rzecz, którą trzebabyło zatuszować, czyli moje cienie pod oczami (wiadomo, przeważnie przed ślubem i tak się je ma, jak się za krótko pośpi) pozostały zupełnie widoczne, jak przed makijażem

dlatego wszystkim przyszłym Pannom Młodym radzę patrzeć na takie sprawy szeroko otwartymi oczami i nie dać sobie wmówić, że coś jest piękne, jeśli w rzeczywistości czujesz się w tym jak nie z tej bajki (oczywiście biorąc pod uwagę to, że piękno samo w sobie jest rzeczą względną)

bardzo żałuję, że tak wyszło - doszedł mi dodatkowy stres tydzień przed ślubem, ale wiem, że będzie dobrze

a Ty Lamia faktycznie bardzo ładnie wyglądasz na tym zdjątku :)))rzeczywiście delikatnie i subtelnie... może to tylko ja jestem taka przewrażliwiona? mimo wszystko obiecałam, że skomentuję i opiszę swoje wrażenia, więc nie mogłam inaczej - mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam :) a Mmegi to naprawdę miła i bardzo sympatyczna osóbka...

pozdrawiam :)

image trochę je zmniejszyłam.. ja jestem zadowolona..miałam na twarzy bazę kamuflaż i nieco pudru..ale czułam się z tym lekko i swobodnie..poddałam się ocenie na wieczorze panieńskim i spodobałam się ;) zreszta najważniejsze jest to że ja byłam zadowolona..na codzień nie maluje się wcale..ewentualnie czasem tusz do oczu.. i naprawdę nie czułam się jak w masce...

image a to już po imprezie ;p