Czy któraś z was robiła małe wesele, chodzi mi o koło 40 gości, jak wam to wyszło i gdzie robiliście:) i jak zaplanowałyście całe popołudnie i wieczór. Jestem ciekawa jak wam to wyszło wszystko i jak cenowo:)
00
Re: małe wesele
Anusia***
(20 lat temu)
ja byłam na małym weselu gdzie było 20 osób - wszystko wyglądało jak na duzym - był extra DJ, wszyscy sie dobrze bawili - był tort i tance do białego rana.
00
Izak28
(20 lat temu)
Ja robię na niecałe 50 osób... Ślub o 16, a dalej pójdzie samo :) Myślę że potrwa do 2-3.
00
~mila29
(20 lat temu)
Ja miałam wesele na 45 osób w Gdańsku Głównym w Gospodzie pod Młynem czy jakoś tak - taki domek na wodzie za młynem.
Taras, schody, było fajnie:)
Kilka lat temu ok 150 zł/ osobę.
00
ma.sia
(20 lat temu)
Ja byłam w zeszłym roku na takim małym weselu (ok. 40 osób) i bardzo dobrze je wspominam. Super atmosfera, nie odczuwało się wcale różnicy. Jedna moja uwaga - to wesele było na małej salce, i to był w tym przypadku zdecydowany plus. Duża sala wyglądałaby chyba przy tej ilości osób jakby była pusta. Namiarów na salę jednak nie podam, bo to było za Słupskiem.
00
Vena
(20 lat temu)
Ja robię na 40 osób. Myślę, ze uda się zamknąć w 7-8 tysiącach.
00
monalizka
(20 lat temu)
a gdzie bedziesz robic??
00
Vena
(20 lat temu)
Ja robię w Siemirowicach. Jest bardzo ładna sala z dobrym zapleczem, ale coś więcej będę mogła powiedziec dopiero po 1 października.
00
~beti
(20 lat temu)
ja robie na 30 osób wszystko bedzie tak jak na normalnym weselu tylko mniej gosci i mam nadzieje ze bedzie super a robie w chacie góralskiej w Gdyni
00
monalizka
(20 lat temu)
beti a gdzie to jest i kiedy robicie?? i jakie sa koszty??
00
~beti
(20 lat temu)
to jest taka drewniana chata jak sie wjerzdza z Gdyni do rumi janowa po lewej stronie a jest tam uwazam bardzo tanio a jedzenie dobre bo czesto tam jadalam tylko nie wiem czy ci sie spodoba miejsce samo w sobie a i nie biora za wynaje lokalu i bawic sie mozemy do oststniego goscia a ceny w zaleznosci od menu jakie sobie wbierzesz jak wybrałam to mnie zaskoczyli bo myslałam ze wyjdzie duzo a tu raptem 85 od osoby a slub mam 27 czyli za dwa tygodnie
00
monalizka
(20 lat temu)
Beti napisz mi jak wam poszło wesele i knajpka oki:) jestem bardzo ciekawa tego miejsca moze sie tam przejedziemy :D i macie jakis zespoł ??
00
~beti
(20 lat temu)
ok dam znac po slubie czy wszystko było ok a zespół mamy swój
00
marTUSIA
(20 lat temu)
Ja miałam wesele na 60 osob w hotelu Antracyt, tam robią wesela do 60 osób jest tam fajna kameralna sala i dużo miejsca do tańczenia
00
monalizka
(20 lat temu)
martusia a jakie tam sa ceny??
00
marTUSIA
(20 lat temu)
Za osobę na wstępie liczą 130 zł ale to kiedy się decydujesz na maksymalne menu, nasze wesele zaczynało się o 22 dlatego zrezygnowaliśmy z paru dań i wyszło chyba 110 zł na osobe w tej cenie jest tort, alkohole i ciasta na własną ręke.Aha i daja zniżki na pokoje dla gości i apartment dla pary młodej
00
~wika
(20 lat temu)
hej, ja mialam wesele na 50 osob w rozy wiatrow w Gdyni, jedzonko bylo super, obsluga, tez ludzie sie swietnie bawili, slub byl na 16, a w knajpie bylismy po 18 :) w piatki maja rabaty aha i daja jeszcze wprezencie szampana, zamaiwaj takxe i pokoj z dala od rozbawionyvh gosci:) wesele bylo swietne
00
adriana
(20 lat temu)
hej ja tez miałam wesele w róży wiatrów i wkońcu było 46 osób, super było:) może to i małe wesele ale w życiu nie bawiłam sie tak dobrze:) goscie tez byli zadowoleni mało kto siedział.Moje wesele było najmniejsze na jakim byłam w zyciu ale tylko na moim wszyscy byli zgrani i wszyscy tanczyli- to chyba dzienki małej liczby osób
Pozdrawiam
00
monalizka
(20 lat temu)
a jak tam wyglada cenowo?? bo jakos wszedzie chyba jest podobnie
00
adriana
(20 lat temu)
110 zł lub 130 zł bez alkoholu i ciasta ale z tego co ja wiem to jest taka sama cena jak w innych restauracja. Ta róznica cenowa 20 zł to tylko swiniaki wypchane kaszą- ozdoba stołu nic wiecej.
Pozdrawiam
00
SaLmA
(20 lat temu)
Ja mialam wesela na 30 osob i jestem bardzo zadowolona. Przyjecie mialam w resteuracji Belfer w Sopocie. Zaslubiny na 15.00 wiec od ok 16.30 zasiedlismy do biesiadowania. Generalnie musze pochwalic lokal za profesjonalne przygotowanie i pyszne jedzonko. Przyjecie trwalo do 3.00, muzyke mialam z plytek i cenowo wyszlo mi nieporownywalnie taniej niz gdzie indziej :)
00
~wika
(20 lat temu)
w piatki menu na osobe wychodi za 1oo zl, generalnie jedzonko pyszne i jeszcze duzo zostalo, napoje i kawa i herbata bez ogrzniczen wliczona w cene:) bardzo polecam kelnerzy tez bardzo kulturalni. pozdrawiam