mam problem z zasięgiem GSM

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Poszukuje osoby która umiałaby mi poprawić sygnał gsm, doradzić rodzaj anteny itd...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: mam problem z zasięgiem GSM

gdzie dokladnie mieszkasz : ulica !!!. ja na MPS mam problem z siecia play, w domu non stop zrywa polaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na radiowce - internecie wystarczy ze sa drzewa, lepszy zasieg jest jesienia, bo nie ma lisci...

Mieszkam za miastem...poszukuje fachowca...mam już repeater ale coś nie zdaje rezultatu:(

Tak to jest jak kupujecie tzw. '' nowe bajery , telefony i niby super wszystkomajace :))) . Najlepsze sa stare telefony z internetem GPRS ! odbiera wszedzie nawet w najdalszej '' dziurze'' i w lesie i na polu i w deszczu i nie,,,,czy jest gdzies zasieg czy nie ,,,, praktycznie wszedzie ! a najnowsze telefony to wielkie Chinskie g@wno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak, bardzo pomocna uwaga, po tym wpisie Pani Daria na pewno już w pełni opanuje sytuację :-)

chyba że jest blondynką :)

Mnie dobija brak zasięgu w tak ruchliwych miejscach jak dojazdy do obwodnicy i na niej. W czasach kiedy prawie kazdy ma 2 komórki, nie można normalnie rozmawiać, lipa.

Kiedyś nie było komórek i było dobrze.

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?