mam tatuaż

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny mam tatuaż na prawym ramieniu.podoba mi sie.jednak kilka osob pytało mnie czy bedzie mi go widac na slubie??dostalam kompleksow i mam dola przez to ze mam ten tatuaz?czy wy tez macie?gdzie?duży?
nie moge miec zanego bolerka bo mi nie pasuje do sukni...sama nie wiem...ale przeciez wszyscy wiedza ze go mam i znaja mnie wlasnie z nim...wiec skad te pytania???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mam tatuaż

ostatnio bylam w chantilly i dziewczyna, ktora mierzyla sukienke, miala wlasnie tatuaz.bardzo dobrze to wyglądało. ja na pewno bym nie zakrywała.

Czym Ty się przejmujesz? Przecież nie po to go robiłaś, żeby go teraz ukrywać.

gosiksz...a czy ty nie bylas w CHANTILLY 11.01.2006?? i czy nie jestes blondynka o dlugich wlosach??? :-))

nie, to nie ja.

w watku o chantilli wyjasnienie, ale czy to na pewno ty bylas we wtorek 1.02??:)

ja tez mam. i uwazam ze super wygladal:) jak chcesz to napisz do mnie to Ci wysle zdjecie.

wg mnie to żaden problem!!

Ja tez mam tatuaż ( na prawej łopatce). Szczerze mówiąc nawet się nie zastanawiałam nad tym - co z nim w trakcie ślubu. Jest sobie i będzie zawsze, więc niech sobie będzie widoczny. Nie przejmuj się nim, bo to w końcu jednak jakby nie było - część Ciebie :) Ja o swoim nawet czasem już zapominam. Pozdrawiam

no to mnie pocieszylyscie ;-) ja tez uwazam ze fajnie wygladam ale po tych uprzejmych komentarzach co niektorych to mi sie odwidzialo...

ja też mam tatuaż na prawwej łopatce,
duży piękny motyl, uwielbiam go, i nie zamierzam ukrywać,
przykleję mu ze 2-3 cyrkonie na skrzydełku,
będzie ślicznie wyglądał,

ja robiąc tatuaż liczyłam się z tym że będę go pokazywać, i nie wstydzę się go, pasuje do mnie

beata 81!!!! swietny pomysl chyba tez tak zrobie.mam tribala co prawda :-)

ja ma na pół plecow smoka :D jest sliczny :P ale nie pasuje absolutnie do delikatnej i romantycznej sukni- wiec go zakryje:)))a moj luby ma cal;e plecy wydziarane:D ale on raczej nie bedzie ich odkrywac;)

Ja mam inny problem, moze troche mniejszy;o) mam kolczyk w brodzie i nosie i moja mama marudzi, abym je wyjela na slub, ale moim zdaniem te kolczyki to ja sama, nie chce sie zmieniac, poniewaz na co dzien taka jestem, ale z drugiej strony, moze to zbulwersowac ksiedza...

wiesz co?
to ksiądz jest DLA CIEBIE, a nie ty dla księdza, więc nawet jak go coś zbulwersuje, to jego problem!!!!

Jak sama powiedziałaś, to cała ty, po co masz to zmieniać, skoro się sobie podobasz???

Pozdrawiam ;)

Kochana jestes!

ja mam w nosie , w uszach pełno i w języku:] też wyciągnąc??:)jak sadzicie??:>