materiały do zaproszeń- gdzie kupić?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Myślę sobie, żeby samemu zrobić zaproszenia, ale nie mam pojęcia gdzie można dostać na przykład liście preparowane w kolorze ecru, papiery do scrapbookingu, takie fajne kalki, tekturki.. macie jakieś sprawdzone miejsce? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: materiały do zaproszeń- gdzie kupić?

na allegro :)

no dobra :D wiedziałam że ktoś to powie :) A poza tym? :) Może jakiś niedrogi internetowy sklepik :)

ja polecam: http://www.papiera4.pl/ nie porownywalam cenowo jak wygladaja, ale maja bardzo duzy wybor, dobrze sfotografowane wszystkie artykuly, widac co kupujesz, szybka wysylka. ja jestem zadowolona.

w papierniczym :) ten w Gdańsku (boczna od ulicy Długiej) jest dość dobrze zaopatrzony.
a dodatki jak jakieś kwiatki, listki mozna w SZCZEPANIE dostac za grosze

Jeżeli papierniczy to w Gdyni niedaleko DH Batory - jest tam sklep dla plastyków i normalny sklep paperniczy niedaleko. Lepiej jednak poszukać hurtowni (SAP - hurtownia papiernicza w Gdyni przy Hali Targowej) albo na Allegro - opłacalne zwłaszcza przy większych ilościach :)

Ja osobiście będę kupować w sklepie, który jest na początku ul. Ogarnej tuż przy Domu Harcerza (taki po schodkach) a wstążkę w pobliskiej pasmanterii :)

też na początku chciałam robić sama, nawet zaopatrzyłam się częściowo w materiały, ale w końcu zdecydowaliśmy się z narzeczonym na zaproszenia z drukarni. i całe szczęście. z kupnymi męczymy się już 2 miesiące, a gdybym jeszcze miała robić tyle zaproszeń ręcznie to chyba by mi życia zabrakło. wybraliśmy zaproszenia wycinane laserowo i zdecydowanie wyglądają bardziej elegancko niż te, które sami byśmy zrobili. zastanów się więc dobrze czy na pewno masz tyle czasu i czy chcesz go poświęcić na ręczne robienie zaproszeń.

zajrzyj na giełdę kwiatowa - mają tam tez ww. duperełki
polecam tez sklepy papiernicze

Zajrzyj tutaj http://www.diamond-wedding.pl/. Mają przepiękne zaproszenia, może się czymś zainspirujesz.