meble kuchenne

Witam!! Szukam mebli kuchennych dobrych i w normalnej cenie, sama zabudowa jak patrzelismy w studiach wynosi 16 tys..dla nas to za dużo. Może byłby ktoś miły podać namiary czy firmę na zabudowe kuchenną?? Dzięki.Pzdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: meble kuchenne

Prosze to num tel do pana ktory robi meble kuchenne na wymiar i nie bede ukrywala ze solidnosc i cena jest zadowalajaca. Ja zamawialam u tego pana kuchnie i zab przedpokoju co dalo mi w rezultacie 4.300 zl mniej jak w studiach na trojmiescie.
Podaje num decyzja nalezy do panstwa p. ROBERT 668-253-044

www.zdybpol.xt.pl - polecam robili i kuchnie jestem bardzo zadowolona, będą jeszcze sporo rzeczy robić mi w domu :) Cenowo nie jest źle :)

www.traff.com.pl
to jest studio na osiedlu chyba MIłe, przed bankiem ( za solarium bo tam chodzę) ,maja fajne nowoczesne meble

Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Zycze Wam wszystkim powodzenia.Nie podam tel do tego pana bo nie mam upowaznienia,ale adres mailowy
meblodar1@tlen.pl

DLACZEGO SO PODANE 2 ROZNE E-MAIL DO JEDNEJ OSOBY????

Witam.
Mąż sam odnawia lub wykonuje mebelki (lakierowane,niczym nie różnią się od tych w studiach) więc jeśli byłby ktoś zainteresowany proszę o kontakt meilowy.
ankalas@wp.pl

Witam,
zamawialiśmy z mężem meble z firmy AnaWa, przy ul. Świętojańskiej w Gdyni. Ceny satysfakcjonujące, wykonanie bez zarzutów. Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Mam stronę internetową do tej firmy, tj.: www.anawa.pl
Polecamy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

zamówilismy meble na hali w Gdyni w firmie Anawa. niestety wrogowi bym nie poleciła tej firmy. wykonanie pozostawia wiele do zyczenia. Projekt również. Własciciel firmy niegrzeczny i bezczelny. Nie radzę nikomu korzystania z usług firmy Anawa!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja niestety nie mogę podzielić się dobra opinia o firmie Anawa.

W firmie panuje totalny bałagan.
Ktoś inny dokonuje pomiaru, ktoś inny projektuje, jeszcze ktoś inny wykonuje meble. Brak spójności nad zleceniem. Zero nadzoru nad montażem a monterzy robią co chcą.

Może zacznę od początku.
Chciałem zamówić kuchnie wg własnego projektu, głównie szuflady na blumach, z blatem bez zaobleń na brzegach, "zamykając" rząd szafek blatem postawionym w pionie. Kilka razy dzwoniłem, jeździłem do salonu, aby się upewnić, że jest to możliwe do zrobienia. Miła Pani cierpliwie dzwoniła do producenta w mojej sprawie żeby się upewnić, że tak się da.
Po złożeniu wstępnego zamówienia, przyjechała Pani dokonać pomiaru.
Po wpłaceniu zaliczki, odczekaniu kilku tygodni rozpoczął się montaż.

No i zaczęło się. Jedyna szafka, która miała być wykonana na wymiar została zrobiona, jako standardowa. Wysokość szuflad w innej została zmieniona. Na pytanie, dlaczego odpowiedź monterów była: "My tylko montujemy. Trzeba się zapytać projektanta." W sumie racja. Projektantem okazała się inna osoba niż ta, która dokonywała pomiaru, inna niż ta, która akceptowała mój projekt. Po wielkim trudzie, dowiedziałem się, że projektant sam zmienił projekt, żeby było taniej dla mnie (szerokość niestandardowej szafki) oraz wygodniej (wysokość szuflad).
Nie zgodziłem się na zmiany i dwie szafki poszyły do przerobienia a mój montaż się opóźnił.

Kolejna sprawa. Aby nie stać nad monterami cały dzień, poprosiłem żeby zawołali mnie, gdy będą montować szafki wiszące. Chciałem ustalić wysokość. Jakież było moje zdziwienie, gdy szafki zostały tak powieszone, że nie mogłem dosięgnąć do uchwytu po otwarciu podnoszonej szafki... Szafka została obniżona. Ale co zrobić z dziurami w ozdobnym tynku strukturalnym?? W dodatku dno szafki wiszącej, długość 100cm, wykonane zostało z płyty 16mm. Po włożeniu kilku szklanek pięknie się ugina. Odpowiedź monterów: "Przecież są dwa lata gwarancji. Jak pęknie to Pan zadzwoni."

Blatu jak się okazało nie dało się wykonać tak jak to sobie zaplanowałem. Po wielu kłótniach i telefonach dostałem cos, co troszeczkę było podobne do tego, co chciałem i powiedzmy nadawało się do akceptacji. Do tej "zmiany" dostałem jednak dodatkowy papier do podpisania, że zgadzam się na wykonanie blatu w ten sposób i nie będę rościł praw w przypadku gdyby coś się z blatem działo.

Na koniec wisienka na torcie, szuflady samo domykające się blum, za które skasowali mnie 200zł na sztukę ekstra i które się same NIE domykają. Tłumaczenie monterów: "to się wyrobi".
Podczas odwiedzin innego stolarza. Okazało się, że szuflady (a dokładnie tylna ścianka) zostały źle docięte. Szuflady tworzyły trapez, więc nie trafiały w szyny.

Cena za kuchnie nieadekwatna do standardu. Mimo że miałem swój projekt doliczona została kwota za projekt i nieodjęta przy rozliczeniu ostatecznym.

Meble w salonie to meble pokazowe. Nie mają nic wspólnego z meblami, które mam w domu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Hejka. Ja właśnie sobie zmieniłem kuchnię na nową. Polecam gostka który robi i projekt i kosztorys i doradzi co jak żeby było tanio. Porównywałem kilku producentów i u niego wyszło najtaniej z tych samych materiałów co u innych.Ma do tego całą gamę kolorów i wzorów. Jest sprawdzony bo robi meble i do hoteli i do straży i wszelkie inne zabudowy, a ja też jestem zadowolony. Pytałem czy mogę podać jego telefon i się zgodził więc podaję. Piotr-604-226-555

na pewno~~ nie polecam firmy LAZUR-BIS z Gdańska ~~cena co do usługi zbyt wysoka meble wizualnie ładnie wyglądają ale jest pełno niedoróbek. Kuchnia zamontowana w maju 2008 a do tej pory nie mogę się doprosić poprawienia usterek, gdyż właściciel powołuje się na protokół odbioru , że podpisałam wiec jest wszystko ok! Właściciel nieodpowiedzialny i nie kulturalny odkłada słuchawkę podczas rozmowy telefonicznej i wychodzi z domu jak przywiezie źle docięty cokół porażka!
~~Poszukuje dobrego rzeczoznawce do mebli~~, gdyż nie odpuszczę im, nie narzekam na cenę ale na jakość i podejście do klienta "kuchnia zrobiona wiec mam cie gdzieś" partacze!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam na www.meblegdansk.pl

REDESIGN- meble kuchenne za 30 Îny!
Projekt , wizualizacja całego wnętrza i oświetlenia...
Efektowne przeróbki istniejących mebli:nowe fronty, oświetlenie, blaty...
Zamów bezpłatną wizytę- konsultacje projektanta, poznaj szczegóły naszej oferty.
Dość z utrzymywaniem drogich salonów przez klientów. Czas na design na najwyższym poziomie- dostępny dla każdego.
Kontakt: 0 793 585 501

mi ostatnio dwie osoby poleciły firmę, która ma stanowisko w Tesco w Chyloni zaraz przy wejściu, wcześniej jak oglądałam ich wystawkę to byłam zachwycona, my jednakże mamy już stolarza, ale jak coś to jest to miejsce sprawdzone :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

od projektu do wykonastwa meble na wymiar. ceny do negocjacji
604-226-555

695 656 234. POLECAM

http://www.frontylakierowane.pl maja tańsze fronty od innych firm stolarskich i też wykonują meble kuchenne 605 623 912

do PIKA
jak projekt pozostawiał wiele do życzenia to po co chciałeś go realizować?
sam jesteś sobie winien
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam www.meblegdansk.pl

Witam, ja ze swojej strony z czystym sumieniem mogę polecić firmę AREDO z gdańska ujeścisko (na przeciwko biedronki), fachowy montaż, miła obsługa, a cena w przypadku mojej kuchni okazała się najbardziej atrakcyjna właśnie u nich, za pomiar oraz projekt zero złotych, na stronie internetowej posiadają dużą galerie realizacji oraz przykładowych projektów www.aredo.pl Jeszcze raz Gorąco Polecam i Pozdrawiam

Witam, jestem stolarzem i wykonuje wszystkie meble z płyt laminowanych, fornirowanych oraz z litego drewna. Pomagam w zaprojektowaniu mebli oraz w w yborze wyposarzenia. Klientowi proponuję takie materiały i wyposażenie żeby było i ładnie i niedrogo, wszystko jest do ustalenia, prosze o kontakt pod numerem 516-551-472 lub 501-598-608 lub na mail passim@poczta.fm, pozdrawiam Wojtek

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie