Witam czy moze mi ktos napisac jakiej jakosci sa meble firmy Actona bo jestem zainteresowana kupnem tych mebli ale nie orjetuje sie jakiej sa jakosci??? z gory dziekuje i pozdrawiam
00
Re: meble
~MartkaSz
(8 lat temu)
Również jestem w trakcie szukania wymarzonych mebli. Moje stare się już do niczego nie nadają. Szukam rekomendacji i inspiracji, bo wybór jest spory ale z jakością to różnie bywa. Nie po to oszczędzałam, żeby kupić byle co. Macie jakieś sprawdzone firmy meblowe? Pozdrawiam
00
~MagDan
(8 lat temu)
Kurcze nie słyszałam o tej firmie. Też szukam mebli do pokoju dziecka, Jeszcze mam trochę czasu bo to trzeci miesiąc ale wolę mieć wcześniej wszystko załatwione. Ktoś poleciłby jakieś strony z ładnymi dziecięcymi mebelkami?
00
~Bożena
(8 lat temu)
W internecie jest pełno inspiracji. A jakie chcesz meble? Typowo dziecinne? Urządzasz pokój dla dziecka, czy będzie ono spało z wami i chce dokupić meble na ciuszki?
00
~Iris
(8 lat temu)
Ja też czerpie inspiracje ze stron internetowych, blogów itp. Ostatnio kupiłam meble modułowe i to byl strzał w 10!
00
~Ankaa
(8 lat temu)
Modułowe? Mogłabys coś więcej powiedzieć na ich temat?
00
~Dorota
(8 lat temu)
jak nazwa wskazuje skladają się z modułów. Możesz je dowolnie przestawiać. Jest mnóstwo kombinacji i kolorów:) Ja sprawiłam sobie takie do salonu i jestem bardzo zadowolona:)
00
~Capital
(8 lat temu)
A jakiś salon/kolekcje z meblami modułowymi polecicie? Od razu zaznaczam, że potrzebuję czegoś naprawdę stylowego i solidnego:)
00
~Autorka
(8 lat temu)
Niedawno na rynku pokazała się kolekcja BRW - Possi Light. Mają bardzo fajne meble, różne kolory frontów do wyboru. Generalnie wpadną każdemu w oko jeżeli lubisz nowoczesność. :) Podobno jest aż 46 milionów kombinacji. Trudno w to uwierzyć, ale nawet mając 100, to już jest co robić :D
00
~Petra
(8 lat temu)
Przeglądam właśnie w necie ich ofertę. Wyglądają naprawdę extra. Ciekawe czy na żywo też się tak prezentują. Widział je ktoś w salonie?
00
~Monia
(8 lat temu)
Byłam teraz w weekend w salonie i nie powiem, rzucają się w oko :)
Zainteresowanie meblami Possi było dość spore. Ludzie dopytywali się o te ponad 40 milionów kombinacji :D Wzięłam do domu katalog i muszę na spokojnie się zastanowić, które moduły będą najlepiej pasować do mojego salonu. :)
10
~Grzegoorz
(8 lat temu)
Ja to się nawet zdecydowałem na zakup. Kupiłem sobie cztery moduły wiszące na ścianę o optymalnej dla mnie głębokości - 42 cm. Do tego szafka pod telewizor i jedna żyrafka. Wszystkie eleganckie i pojemne. W sumie wyszło mnie niewiele ponad 2000 zł. Uważam, że to sensowna cena.
00
~Irina
(8 lat temu)
No to pięknie. Patrząc na ich katalog pomyślałabym, że kosztują znacznie więcej. To dobra wiadomość dla mnie:)
00
~Aneta
(8 lat temu)
Rzeczywiście cena spoko. Myślałam, że z przodu musiałaby być co najmniej 4 :p Meble wyglądają na bardzo ekskluzywne. A jak z jakością wykonania? W sumie u mnie pasowałby taki sam zestaw. ;)
00
~Grzegoorz
(8 lat temu)
@up zależy co masz na myśli pytając o jakość wykonania. ;) Ale tak - moim zdaniem jest OK. Bardzo solidne materiały, które wyglądają na bardzo trwałe i nie niszczą się np. w czasie ścierania kurzów. Nie widzę żadnych niedoróbek - wszystko wykonane starannie i schludnie. Pewnie dopiero za kilka miesięcy będę mógł ocenić sprawiedliwie Possi Light, ale na ten moment są naprawdę OK.
00
~Aneta
(8 lat temu)
@Grzegoorz właśnie o takie informacje mi chodziło - dzięki! Szczególnie interesuje mnie starannośc wykonania. Wiem, że w wielu salonach tak robią meble, że np. rogi już mają obite, a szuflady kompletnie źle wycięte i nieprzystające do reszty drewna.
Jeśli w Possi to jest spoko, to myślę, że warto w nie zainwestować. :) Idę do salonu sprawdzić je na żywo.
00
~Grzegoorz
(8 lat temu)
W wypadku Possi Light problemów, o których piszesz, absolutnie nie ma. Wszystko jest ładnie i starannie wycięte i dopracowane. Widać, że BRW naprawdę zależy na doskonałym wizerunku tych mebli, bo jeszcze tak zadbanej wystawki i dopracowanego produktu nie widziałem. I ja to szanuję. ;)
00
~Monia
(8 lat temu)
Potwierdzam słowa Grześka - mucha nie siada. :)
Generalnie sporo ludzi się interesuje tymi meblami. Widziałam w sieci wiele poleceń, dlatego skusiłam się na wycieczkę do salonu. No wpadłam, jak śliwka w kompot. Bez mebli nie wyszłam. :D Czekam teraz na realizację zamówienia, trochę poszalałam.
00
Angelika22
(8 lat temu)
A o jakie meble pytasz ? salon, kuchnia, pokoik dzieciaczka ?
my swoją kuchnie zamawialiśmy w http://meble-do-kuchni.net ze względu na niewielką przestrzeń i potrzebę zagospodarowania jej możliwie najlepiej zdecydowaliśmy sie na meble na wymiar.
01
~Marcin
(8 lat temu)
Pierwsze słyszę, choć obecnie konkurencja na rynku jest tak duża, że nie spodziewałbym się słabej jakości.
Ale IMO powinnaś poszukać w sieci jakichś inspiracji do zmian umeblowania i niekoniecznie kierować się producentem. Jak dla mnie najważniejsze jest dobre samopoczucie w domu i dopasowanie do aranżacji. ;)
00
~Baśka
(8 lat temu)
Połowicznie się z tobą zgodzę, ale jak dla mnie przeglądnie inspiracji w sieci to strata czasu. Po pierwsze nie wszystko będzie pasować do naszego mieszkania, a po drugie cena jest czynnikiem weryfikującym zakup ;)
00
~asza
(8 lat temu)
Ja bydgoskie meble kupowałam w agacie do swojego salonu. Jakoś ten producent wydaje mi się na godnego zaufania bo robi solidne meble.
00
~Monika
(8 lat temu)
Nasz fotele culise, które zamówiłam w sieci są piękne! Sklep mieści się w Kościerzynie, więc musieliśmy zapłacić za transport, ale tak czy siak nie zamieniłabym na inne http://culise.pl/sklep-online/. Są nowoczesne, w dobrym guście i wykonane z wytrzymałych materiałów.
00
~ArturKarczuk
(7 lat temu)
Jeżeli szukasz porządnych mebli, których nie będzie trzeba wymieniać po roku, to polecam zajrzeć do https://idealdesign.pl mają bardzo szeroką ofertę, gdzie nie brakuje pięknych i nowoczesnych rozwiązań. Do tego kontakt z nimi był jak najbardziej w porządku :)
00
kwaczka
(7 lat temu)
Nie znam firmy, nie jestem w stanie się wypowiedzieć na ten temat, mozna byłoby w sieci poszukać opinii
00
~Eliza
(7 lat temu)
Meble na wymiar radzę zamówić od IndecoWybrzeże, firma jest porządna, panowie realizują załozenie zgodnie z wytycznymi. Do tego szybki czas realizacji, a meble są dopasowane pode mnie.
00
~Mariusz K.
(6 lat temu)
Indeco Trójmiasto to sprawdzona firma funkcjonująca na rynku od wielu lat. Nie maja podwykonawców tylko ich ekipy montażowe same wszystko ogarniają. Jeżeli szukacie mebli na wymiar to warto zapoznać się z ich ofertą.
00
~gość
(6 lat temu)
Ekipy montażowe to nic innego jak podwykonawcy .
00
~Whippi
(5 lat temu)
Nie znam tej firmy jednak sama obecnie jestem na etapie remontu i jestem trochę zawiedziona tym co jest w dużych sklepach. Wczoraj jeździliśmy po sklepach meblowych i co ciekawsze meble są jedynie w ich katalogu. W sklepach na stanie nic nam sie nie podobało.A to co nam sie podobało było w wysokiej cenie.