miejsca

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Drogie forumowiczki....powiedzcie mi jak to u Was jest...czy goście u Was siadali gdzie chcieli czy tez mieli przypisane miejsce..nie wiem jak mam to rozwiązać..ślub dopiero w przyszłym roku ale zastanawiam się bo rozsadzić ok 120-130 osób to troszke cieżko...co wy na to??
Pozdrawiam...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: miejsca

u mnie nie będzie wizytówek i mam nadzieję, że przez to goście się poznają. No ale oczywiscie na okolo nas rodzice i swiadkowie :o)

wg mnie bezwzględnie winietki, niezależnie czy liczba gości to 40 czy 140

u nas siedzieli jak chcieli i na każdym weselu na jakim byłam też, przyznam się że tylko tu usłyszałam o winietkach na stół, żeby sadzac gości na przydzielonych krzesełkacch, z doświadczenia wiem, ze i tak się poprzesiadają

A ja z doświadczenia wiem, że jak nie ma winietek, to goście nie tyle rzucają się na hurrrra do stołów, ile stoją i gapią się jak sroka w gnat, nie mogąc się zdecydować, gdzie usiąść.

Dlatego, mimo że początkowo byłam przeciwna winietkom, zmieniłam zdanie. Może butnie, ale zakładam, że znam na tyle swoich gości, że jestem w stanie usadzić ich tak, żeby czuli się swobodnie i byli zadowoleni.

Winietkom 3xTAK!!!

Jestem równiez za winietkami
Nie tylko nie ma zamieszania ale tez zdobię pięknie całośc wystroju sali, a można je np. dopasowac do zaproszeń i w tym samym stylu zrobic zawieszki na alkohol i podziękowania dla gości z aprzybycie na ślub i zabawe weselną

Jak komuś potrzba to mam dużo fajnych fotek rózniastych winietek Może przydadza się do zgapienia

dzięki wielki dziewczyny za podpowiedzi....dobrze ze mam jeszcze dużo czasu na to aby podjąć ostateczną decyzję...trzeba to jeszcze przedyskutować w domku i moim przyszłym M.....
pozdrawiam serdecznie

Halloo Forumki!! U nas na weselu nie było winietek mimo, że ja byłam za! Jakoś tak wyszło, że w końcu ich nie zrobilismy ;)) Martwiłam się, że będzie wielkie zamieszanie bez nich ale okazało się, że obydwie rodzinki i przyjaciele świetnie się zgrali!!Nie było żadnego problemu także w naszym przypadku nie były potrzebne, goście sami dali sobie świetnie radę!papatki ;)

U nas byly winietki i na prawde polecam. Nie ma zamieszania i ogromnego "kotła" na poczatku imprezy.

Zdecydowanie jestem ZA winietkami!!! U mnie były i unikneliśmy w ten sposób zamieszania bo wyobraź sobie Aneczko sytuację gdy 130 zdezorientowanych bądź co bądź osób siada tam gdzie chce...

Kawa właśnie się tego obawiam, że przy takiej liczbie osób będzie zamieszanie gdzie goście powinni usiaść...musze pomyśleć jak to rozwiązać...czuje ze ciężko będzie...
Wielkie dzieki za rady...pewnie w ciagu roku bedę ich jeszcze sporo potrzebowała...