szukam loaklu dla ok 65 osób,czy ktoś może coś polecić?
00
Re: miejsce dla ok 65 osób?
~thomas
(20 lat temu)
Jeżeli nie więcej niż 65 to polecam Dom Nauczyciela we Wrzeszczu. Niedrogo, lokal może nie najpiękniejszy, ale obsługa uśmiechnięta i miła, jedzenie naprawdę smaczne.
00
~bogdan2
(20 lat temu)
Ośrodek DEC w Łapinie - idealne miejsce na wesele do 75-80 osób.
Szefowa super miła i solidna, obsługa, kuchnia - rewelacyjne
Polecam
00
~aleksad
(20 lat temu)
To Łapino to nawet fajny pomysł,ale troszkę daleko,wolałabym gdzieś w Trójmieście
00
~Karolka
(20 lat temu)
Polecam Estragon. Ja rowniez mam wesele na 65 osob i wlasnie tam bedzie 3 czerwca. A ty na kiedy szukasz?
00
julcia79
(20 lat temu)
zdecydowanie polecilabym estragon..:)) do 70 osob. my niestety nie, bo mamy 100 i to juz nie wejdzie..:(
00
~martatymi
(20 lat temu)
Julia jaki wybrałaś lokal, bo ja też będę miała wesele na ok. 100 osób, moze mi cos polecisz?
Pozdro
00
~Soltera
(20 lat temu)
aleksad,
polecam Estragon, choc sama jeszcze jestem przed jestem spokojna ze wszystko bedzie jak trzeba... noi miejsce w samym sercu Gdanska....
00
~aleksad
(20 lat temu)
JA będe ślubowała 29 lipca,zaraz się rzucę w poszukiwaniu info o Estragonie:)Nie wiecie jak tam z cenami?
00
~www.metasopot.pl
(20 lat temu)
Ja polecam miłe i spokojne miejsce w Sopocie
www.metasopot.pl
Pozdrawiam
Grzegorz
00
asik
(20 lat temu)
a może restauracja Hipodrom w Sopocie ;o)
My tam mamy w przyszłym roku ;o)))
mają dwie sale, a druga bez problemu pomieści taką ilosć gości
powodzonka ;o)
00
~Karolka
(20 lat temu)
Cennik w Estragonie ksztaltuje sie od 135 do 185zl. Mozesz zaproponowac soje menu rowniez. Alkohol mozesz miec wlasny lub zlecic im zakup. Panie Ewa jest bardzo mila i pomocna. Polecam!
00
~Izaa
(20 lat temu)
"Tenisowa". My mielismy tam wesele i Z czystym sumieniem mozemy je Wam polecic. Dobre ceny, pyszne jedzonko i obsluga bez zarzutu. No i kierownictwo chetne do pomocy.