Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA [RUMIA JANOWO]
~Iskiereczka
(13 lat temu)
czytam to forum i przyznam, że śmiać mi się chce. Nie wiem jak można odebrać mieszkanie nie mając liczników, podłączenia do gazu i prądu, nawet nie mówiąc już o nie dokończonej hali garażowej. Odbiory były już dawno a tu nadal nie ma gazu i prądu, dziwi mnie naiwność mieszkańców, którzy podpisali odbiór mieszkania. nie wiem czy nikt nie zdawał sobie sprawy z tego, że MB będzie to przeciągał, przecież to było wiadome bynajmniej dla mnie. Dziwi mnie to bardzo bo osoby kupujące mieszkanie wywiązały się z umowy a MB nie i tak po prostu podpisali odbiór. wydaje mi się, że trzeba dbać o własne "interesy", a tak zostało to zbagatelizowane i MB ma to w d...., na chwilę pozbył się "bagażu", mieszkanka oddane więc po co się spieszyć, bo przecież podpisali. nie wiem gdzie ludzie mieliście głowę ale chyba nie tam gdzie trzeba :/ a co do dogrzewani się - co to w ogóle ma znaczyć, nie po to płaciło się kasę i podpisywało umowę wiążącą obie strony aby w momencie odbioru mieszkania godzić się na ich warunki. jak dla mnie to jest naiwne postępowanie "dorosłych" ludzi :/ żenujące
1
0