mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA [RUMIA JANOWO]

dziękówka za wiadomość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Artur nie zapomnij o parapetach zewnętrznych. Przy odbiorach glowna uwagę zwraca się na wnetrze mieszkania a zapomina o tym co jest na zewnatrz a tez zalicza sie do niego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestesmy po odbiorze okolo miesiaca bo mamy mieszkanko w bud 1. Zwróc uwagę w szczegolności na poziomy i kąty zwłaszcza w lazience i kuchni. Parapety, elewację, okna. Nam to wszystko poprawiali (oprocz okien bo bylo z nimi wszystko ok). Sprawdź posadzkę przy scianach i katach bo u nas nie byla do końca wylana i dziury byly. Jesli znasz się na budowlance to usterek na pewno znajdziesz sporo, ale nie są to jakies wielkie usterki, niektore z tych rzeczy mozna nazwać ustereczkami, nie ma tragedii, poprawiaja wszystko bez zadnego ale (my nie podpisalismy odbioru dopoki wszystkie usterki przez nas wskazane nie zostaly usuniete). Nie bylo problemów z ich strony więc nie ma co się z gory negatywnie nastawiać, po dobroci i w spokoju na pewno uda się z wszystkim lepiej dogadac.

mm

jestes juz po dobiorze mieszkania?? Jesli tak to powiedz na co głownie zwracać uwage i czy zadowolony jestes z mieszkanka??

zgodnie z pismem od mat-bud te wszystkie opóxnienia nie wplyna na termin podpisania aktów notarialnych, ale to jest tylko ich kolejna obietnica, a jak juz w praktyce wiemy obetnicom tym raczej nie nalezy wierzyć

to logiczne ze jest z 3 bloku bez sensu te pytania

Anka a z którego bloku jestes?

A my mamy 20 grudnia hehe mam nadzieje ze choc przed koncem roku sie wyrobia choc wydaje mi sie ze to moze byc połowa stycznia no coż pozyjemy zobaczymy a jak wyglada aktualnie sprawa z notariuszem?? cos kto wie ??

a Ty kiedy miałes odbiór??

Jak się spóźnią z aktami notarialnym choc o 1 dzień to moja cierpliwosc sie skończy

mam na 31 stycznia w co nie wierzę.

Artur a ty na kiedy masz przewidziany odbiór?

widocznie sąsiedzi niemają ochoty sie podzielić wiedza z odbiorów.

oczywiście że odbyly się odbiory w bud nr i już bodajze 2 mieszkania ktos wykańcza

ostatnio byłam na budowie i widziałam, że ktoś już coś robił w mieszkaniu w budynku numer 2, tyle że pewności nie mam czy był to ktoś z ekipy mat-buda czy mieszkaniec, bo jak widać straszna cisza nastała na forum. Z tego co zauważyłam są postępy na budowie - jest już część ulicy i zbrojenie do bramy wjazdowej, najprawdopodobniej będzie firmy Horman.

pewnie sie nie odbyły bo nikt sie nie odzywa

a jak tam odbiory w budynku nr 2?? odbyły się w ogóle??

Dołączam się do prośby sąsiadki Kateriny i proszę o fotki na adres patik22@o2.pl . Interesuje mnie pow.57,2m. Dziękuję z góry i pozdrawiam sąsiadów. Budynek 4 :)

Cześć, miałabym proźbę do osób które zakupiły i odebrały już mieszkanie o powiechrzni 57,2 metry , żeby przesłały mi zdjęcie dużego pokoju, a najbardziej mi zależy na zobaczeniu jak jest bardzo wystający komin w kuchni. Pozdrawiam mój emial : frau_didi@o2.pl

dzięki za odpowiedz

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (9 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Rumia Centralna (8 odpowiedzi)

Rumia Centralna, zgodnie ze swoją nazwą, powstanie w centralnej części Rumi, blisko Urzędu...

Rumia bar mleczny - gdzie? (18 odpowiedzi)

Gdzie w Rumii mozna zjeść smaczny,niedrogi domowy obiad. Przeprowadziłem się do Rumii ale z pracy...