hehe wierze ze jesteś podjarana,nie codzień kupuje się mieszkanie i to które będzie już swoje własne :)) tez zapewne brak snu mi sie udzieli :P jeśli nie wypali z mieszkaniem w Redzie to być może i bedę jakie kupujesz?
Kaja-dziś podpisujemy umowę. Kupujemy w II bloku. Odbiór na 08.2011.Jestem tak podjarana tym, że spać w nocy nie mogę ze szczęścia!!!!
A Ty Kaju będziesz moją sąsiadką?
Ja zarezerwowałam na Dębowej jakieś 2 miesiące temu, bez żadnej wpłaty. Jutro jedziemy podpisywać umowę!!!!! A właśnie, czy ktoś był u jakiegoś prawnika sprawdzić tę umowę? Bo mi sie wydaje, że jest ok, ale ja nie jestem prawniczką
Tez mi się podobają mieszkania na dębogórskiej ale bardziej zależało nam na tym roku... kiedy odbiory 1 budynku- A???
my też kredyt bedziemy zalatwiac dopiero na poczatku sierpnia...
Ja orientowałam się ale jeśli chodzi o mieszkanka na dębogórskiej i też chciałam zarezerwować.
Tak więc z ceny zejdą całkiem sporo, rezerwacja to 2 tygodnie po tem chcą kase albo anulują rezerwacje wiem bo my chcemy kupic we wrześniu i nikt tyle mi nie będzie trzymał.
jak już to bede negocjowac dopiero za 2 miesiące...
powiedz może wiesz ile trwa rezerwacja mieszkania?
z checią już bym to zrobiła ale kto mi zarezerwuje na tyle czasu...
czy są ugodowi i idą na rekę?
jak wygląda umowa przedwstepna?tzreba jakiś % płacić?
mozesz napisać na maila lina332@wp.pl
z góry dziekuje.
5500 zł m2 w tym piwnica i miejsce postojowe w hali garażowej,wydaje mi sie ze to nie tak strasznie+ negocjacja cen.
Pytanie dotyczy osob ktore tam juz kupily mieszkanko...