Muszę przeprowadzić remont mieszkania 96 m w Gdyni. Poszukuję wykonawców: elektryka, tynkarza, malarza, stolarza. Mam gotowy projekt do zrealizowania. Wszystko musi się zakończyć przed sylwestrem.
> Muszę przeprowadzić remont mieszkania 96 m w Gdyni. Poszukuję
> wykonawców: elektryka, tynkarza, malarza, stolarza. Mam gotowy
> projekt do zrealizowania. Wszystko musi się zakończyć przed
> sylwestrem.
Jeżeli jest Pan zainteresowany - polecam ELEKTRYKA. Szybki i bardzo solidny. Jestem bardzo zadowolona z jego pracy. Wykonał wszystko zgodnie z umową, ponadto udzielił gwarancji na wykonaną instalację. Nie wiem czy ma wolne terminy, ale naprawdę warto poczekać. Z pewnością się Pan nie zawiedzie efektami jego pracy, śmię twierdzić że usatysfakcjonują one Pana. Podaje kontakt: biuro.puh.kris@wp.pl
Mam jeszcze namiary na malarza (cekoluje ściany). W razie zainteresowania proszę o kontakt.
Jestem zawiedziony chęcią do pracy ludzi. Na moje ogłoszenie w prasie zgłosiło sie kilka ekip, ale żadna nie określiła terminu kiedy może rozpocząć pracę. Pracuje w spedycji i nie rozumię jak można mieć takie podejście do pracy, przecież terminy są bardzo istotne.
Poproszę o namiary na Pani elektryka. Mam nadzieję, że okaże się godny pochwał, które Pani wygłasza na jego temat.
Dziękuję za przekazanie kontaktu. Wszystkim polecam firmę p. KRYSTIANA. Instalacja wykonana według projektu, całość bardzo czysto zrobiona. A do tego gwarancja na wszystko. FIRMA GODNA DO POLECENIA.
Moge polecic ekipe, kora ostatnio przeprowadzala remont u mnie w domu. Jestem bardzo zadowolony, panowie wykonali prace solidnie i szybko. p. Marcin 509 655 575.
Mam bradzo dobra firmr u mie wyremontowali cały dom zaledwie w miesiac poczawszy od regipsow szpaclowanie no i oczywiscie malowanie.nie pijacy solidni oi nie drodzy.numer do pana artura prauja n aterenie trójmiasta numer to 519-587-039.polecam!!!!!!!!!