mieszkanie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
skoro watek o remoncie sie przyjal to ja tez prosze o odpowiedzi

dziewczynki kochane znacie moze kogos kto chce sprzedac mieszkanko 3 pokoje kolo 60 metrow w nowym budownictwie w gdyni????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mieszkanie

ojej, to malutkie te pokoiki beda jak 60 metrów i 3 pokoje... chyba cięzko Ci bedzie znaleźć 3 pokojowe, 3 pokojowe w nowym to raczej około 70 m2

ja mam takie mieszkanie 3 pkoje i 60 metrow-i wcale te pokoiki nie sa takie malutkie. Polaczylismy salon z kuchnia i jest dobrze.

Wydaje mi sie ze wlasnie typowe 3 pokojowe mieszkanie ma około 60 metrow

siostra męża ma 60 metrowe mieszkanie w Gdyni na Karwinach i tez ma 3 pokoje, jeden z nich to całkiem duży salon, drugi pokój jest taki średni i jeden mały, ale przy dwójce dzieci w zupełności wystarcza, do tego łazienka i wc osobno, i długi korytarz, choc faktem jest ż ekuchnia mogłaby byc większa

wlasnie 60m2 to 3-pokojowy standard...my pod koniec roku (niby listopad, ale nie wierze) odbieramy na wiszacych ogrodach w gdansku wlasnie 59,8m2 i cale sliczne 3 pokoje. Ale oczywiscie kuchnia otwarta...:)) przez to mieszkanie nie mozna sie skupic na planowaniu w spokoju slubu..:)))

meg1 chyba masz dziwne pojecie o mieszkaniach dla mlodych ludzi jesli 60 m to dla ciebie tak malo.....

ciekawe co bys powiedziala na moje malutkie 38 m.....bo my sie cieszymy ze mamy cos wlasnego i nie wazne ze malutkie na razie nam wystarczy

a wnowym budownictwie to wiem ze mieszkania sa racej male i bywa ze 3 pokojowe to tylko 45 m

oj ludzie nie czepiajcie sie!!dla jednego 60 metrow to duzo dla innego malo..nie czepiajmy sie

nysia....

nie mam dzwinego podejscia do mieszkania i nie interesuje mnie w jakim mieszkaniu Ty mieszkasz...

akurat ja nie byłam w mieszkaniu 3 pokojowym które miałoby 60m2,
ja odbieram mieszaknie które bedzie 2 pokojowe i bedzie miała 59m2...

nysia...
nie znasz mnie, nie oceniaj zatem zbyt pochopnie i nie wypowiadaj sie na temat mojego podejscia... bo grubo sie myslisz...

Niestety za mieszkaniem trzeba pochodzić troche. Z tego co wiem (bo sami szukaliśmy) to na Karwinach jest tego troche, ale w starym budownictwie. W nowym np na Starodworcowej lub Nowodworcowej mozna kupić około 50-60m, ale 2 pokoje niestety.Poszukaj w internecie na stronach pośredników nieruchomości no i w gazetach. Ale wiekszość to 2 pokojowe, zależy tez ile chcecie przeznaczyć. My możemy sobie pozwolić na 2 tylko, bo w nowym budownictowe 3 pokoje to juz bardzo drogo :(

Polecam na stronie trójmiasta- ranking obiektów- budownictwo mieszkaniowe- wyswietli sie cała masa deweloperów, moza wejsc pooglądać karty mieszkań,

Cz.

Nie wiem czy to ma sens - poszukaj w stojących już gotowych budynkach - często się ludziska wycofuja w ostatniej chwili z zakupu