mila restauracja w gdansku

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
witam,
od niedawna mieszkam we wrzeszczu i nie jestem jeszcze dobrze zorientowany. chcialbym zaprosic moja dziewczyne na kolacje - ale do jakiegos porzadniejszego lokalu niz sphinx czy cristal ;) nie ma to byc tez pub - chodzi o mily nastroj i dobrze zarcie... pomoze ktos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mila restauracja w gdansku

na starówce masz pelno takich :)

na Szerokij w Gdańsku jest Metamorfoza,fajna nowoczesna restauracja,dobre jedzenie dobry alkohol, miła obsługa i nie drogo

a ja polecam wrzeszcz. Nie wszyscy wiedzą jaka urocza restauracja jest w samym centrum. Zielona Papuga znajduje sie w urokliwej czesci starego wrzeszcza. Jest tam srednio jesli chodzi o ceny. Mysle ze kolacja z winem wyjdzie ci okolo 65 zł. Malutka piekna, urzadzona w starym stylu. Jakbym miał zabrac dziewczyne to tam a nie do nowoczesnej restauracji jakich mamy ostatnio duzo za duzo.

W Metamorfozie napewno polecam toilet;)

a ja polecam Rucolle w sopocie. druga jest w okolicy Meczetu na granicy oliwy i wrzeszcza. nastroj niepowtarzalny

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...