milego weekendu :-)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Zycze wszystkim duzo odpoczynku i milych chwil z przyszlymi mezami ;) lub i bez nich... (ja na przyklad;))
Lece do sprzatania, bo wszystko w proszku a tu rodzice przyjezdzaja za 4 godzinki... O rany...
Sciskam :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: milego weekendu :-)

A ja nie dość tego że muszę iść do pracy 2 maja , to od 3 dni siedzę w domu chorutka i smarkająca!
Zazdroszę tym co wyjeżdąją na majówkę!!!!

Ja równiez życzę wam miłego weekendu:):) Olga przyjemnej wizyty rodziców, pewnie bedzie wesoło :) A ja jade w odwiedziny do...moich teściów (nie lubię tego słowa:() ....No to trzymajcie kciuki!!!!!!

Hello Moje Drogie! Równiez dolaczam sie do zyczen Olgi i zycze Wam milego ospoczywania, najlepiej w towatrzystwie swoich drugich polowek :) Naladujcie akumulatorki, bo przeciez goracy czas przed nami :) Ja wlasnie ganiam po mieszkaniu ze szmatka, za 2 godzinki moj luby bedzie u mnie :) Alez sie ciesze!
Pozdrowionka i duzo usmuiechu dla Was wszystkich :)

ode mła równiez życzenia miłego spoookojnego weeeekendowania ;-)
samych przyjemności ( może piwka z grillowaniem, bo w końcu czas zacząć sezon )

:) buziaki

Ho, ho - ale wszystkich wywialo na ten weekend :) Tylko ja zerkam na forum i zamiast usera mam oko na wszystko ;)

Bawcie sie dobrze :)))

hej Olga ...:) Ja niestety siedze sama :(:( zerkam czasem na forum ale wiedzę ze inne forumki chyba spedzają mile czas :):)Ech ...:(:(

hej Kobitki!!
wlasnie wrocilam z weekendu na dzialeczce -jeziorko, las, grill wieczorem :o)
hihi, troszke sie przypieklam na slonku dzisiaj i jestem teraz czerwona jak buraczek...
no, ale i troche zamieszania sie zrobilo - glownie wokol miejsca naszego wesea - stad pytanie o Da Vinci w innym watku...

elajza - to zmieniacie lokal???? To znaczy - czy macie takie plany??

no - zastanawiamy sie nad zmiana... ale to nielatwe - ryzyko zmiany "siekierki na kijek" :) A o naszym potencjalnym nowym miejscu nikt nic nie wie :-((( tylko, ze jest drogo i ekskluzywnie - pewnie stad odstrasza "zwyklych" ludzi. ale jesli chodzi i oferte weselna - to koszt jest dosc atrakcyjny...

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...