miód, miodek :) gdzie kupić?

witam, czy ktoś się orientuje gdzie w Baninie mogę kupić dobry miód? macie jakieś sprawdzone miejsce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: miód, miodek :) gdzie kupić?

nie wiem gdzie w Baninie :P

My zamawiamy od kilku lat od tego samego Pana z okolic Malborka ;)

Agusiu mówisz o Panie Andrzeju?

tak :)

Ja kupowałam u niego klonowy bo lipowego już nie miał:( a myślisz że jest szansa żeby w przyszłym roku kupić też lipowy? Bo nie ukrywam że ma bardzo dobrą cenę, ja kupuję od koleżanki ale za 40 zł albo pod biedronką na chełmie za 35 zł więc chętnie kupiłabym zapasik u niego bo my sporo używamy bo lubimy do herbatki:)

Ania - szansa jest ale pod warunkiem, że wcześniej złożysz zamówienie ;) Ja np. w zeszłym roku całkiem się zagapiłam i wcale nie kupiłam miodu(jak się obudziłam, to Pan Andrzej nie miał już ani słoika) :P dobrze, że mamy zapas(z innego źródła, z południa kraju) miodu mniszkowego i na nim dociągneliśmy do tego lata ;)

..

zawsze miód kupuję obok Galerii Bałtyckiej na wysepce, sklep pszczelarska wyspa. Mają prawdziwe miody z całej Polski, polecam mniszkowy :)

O popatrz... A jak kilka lat temu pytałam u nich o miód mniszkowy, to patrzyli na mnie jak na wariatkę :P i twierdzili, że nie ma takiego... A my mieliśmy ściągnięty z południa kraju :)
Właśnie w sklepie na wysepce... Więcej już tam nie poszłam :)

Polecam Kooperatywę Spożywczą Żuławy https://www.facebook.com/Kooperatywa-Spo%C5%BCywcza-%C5%BBu%C5%82awy-1032943153455559/?fref=ts dowożą produkty do domku, oprócz pysznego miodu mają też niepryskane warzywa i owoce, od miesięcy korzystam z ich usług i jestem zadowolona

Mogę przywieźć prawdziwy miód z Mazur od wujka, od wielu lat posiada pasiekę. jak ktoś chętny to pisać kizioll94@poczta.fm

Inne tematy z forum

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

Przedstawiciel Thermomix (71 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??