Marcin - opinia (2) Chyba firma zakończyła działalność, bo tel.kom. milczy i 3 razy odbiłem się... Marcin Nie polecam (1) Pan zabrał się za rzecz, której nie potrafił podołać, mianowicie zawiasy, za... Maciej Świetna Obsługa i czas realizacji! (1) Pierwszy raz zostałam tak ekspresowo obsłużona, pełen profesjonalizm... Basia
Solidnie, szybko, pełny profesjonalizm. (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa obsługa, doradztwo i przystępne... Paweł kompetencja, kultura osobista, szybki termin (1) Zdecydowanie polecam ten serwis, fachowość, szybka naprawa usterki laptopa... użytkownik naparwa laptopa (1) szybko, solidnie, sprawnie ,dobry kontakt polecam na 100% mężczyzna Obsługa Klienta (1) wystawiam opinię za miłą i rzetelną obsługę Klienta. Roman Mega serwis! (1) Super podejście do klienta, szybka i tania naprawa. Po prostu rewelacja!... Seb Szybka naprawa laptopa (1) Usługę oczyszczenia wykonano w ciągu kilku godzin. Laptop, który chodził jak... Piotr Szybka naprawa laptopa (1) skuteczna i szybka naprawa, cena przyzwoita. Rafał miła i solidna obsługa (2) Dziękuję za udaną naprawę, dokonano naprawy laptopa sprawnie tanio i miło.... Piotr Naprawa BIOS w laptopie (1) Poległem na aktualizacji BIOSA w laptopie. Servis zrobił to błyskawicznie -... WS Naprawa Touchpada (1) Po mocnym uderzeniu w Touchpada szczerze mówiąc nie widziałem innej opcji jak... Wiktor Świetny serwis w końcu powstał w okolicy. (1) W końcu powstał porządny serwis który nie przegina z cenami, jest terminowy i... Zadowolony klient Sprawna naprawa (2) skuteczna naprawa, cena przyzwoita. Dariusz POLECAM :) (1) Bardzo miła obsługa. Naprawa wykonana dobrze. Trochę to trwało ale jak chce... MB Podziękowanie za naprawę (1) Dziękuję za skuteczne naprawienie mojego laptopa, z którym poprzedni serwis... Tomek Skuteczna naprawa (1) mój sprzęt naprawili szybko i tani, polecam. Dziękuję Andrzej W. Super firma rzetelni, życzliwi i uczciwi ludzie (3) Szczerzę polecam firmę mk-notebook!!!!!! Bardzo szybka diagnoza bez... RYSZARD Ś Naprawa szybka i w dobrej cenia (2) Bardzo dziękuję za sprawną i tanią wymianę ekranu, za który zapłaciłem o 50zł... Moniś W.