ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam KASIE!!! (1) Uczęszczałam na kurs prawa jazdy w OSK Alfa.zajęcia teoretyczna prowadził... Wiolka Zdecydowanie polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam OSK Alfa. Zdałem za pierwszym razem, 0 błędów!!!!... Łukasz Matuszak Polecam! :) (1) Zdecydowanie polecam OSK ALFA :) Pierwsze "kroki" w samochodzie nie były... Marlena Dietrich ;)
Polecam OSK Alfa (1) Z całego serca i z całym przekonaniem polecam ten Ośrodek. Cały kurs to... Anita POLECAM!!! (1) Zdałam wczoraj za pierwszym razem! Dzięki pracy włozonej w nauke i... Jula osk alfa (1) Zachęcam do zapisu w tej szkole. Kierowałam się głównie zdawalnością, która... Sandra F. Polecam (1) Bardzo serdecznie polecam. W moim przypadku było to pierwsze spotkanie z... Paulina J PRAWO JAZDY JEST MOJE ! (1) Zdałem dziś za pierwszym razem, a wszystko dzięki Panu Dariuszowi Bodakowi.... Łukasz jestem za osk alfa jest ok (1) polecam bardzo.Zdalem za 2 ale przygotowany bylem zeby za 1 ;) warto... patryk Polecam Pana Darka Bodaka!!! (1) Zdałem za pierwszym razem,a to wszystko dzięki panu Darkowi,który rzetelnie... Łukasz POLECAM (1) Zdecydowanie polecam! Świetna szkoła i bardzo fajni instruktorzy,szczególnie... Agata NAJLEPSZA SZKOŁA! (1) Świetny Ośrodek! Świetni ludzie! Świetna atmosfera! teoria i jazdy na... kamil Polecam z czystym sumieniem (1) Wybrałam ten OSK z wielu powodów - lokalizacja (możliwość odbywania teorii... Dominika POLECAM (1) Moja przygoda z prawem jazdy, rozpoczęła się wieki temu. Niestety brak... Marta Plecam - nie tylko dla młodzieży.. (1) Polecam, w szczególności profesjonalizm i zaangażowanie instruktora Mirka... Arek Gorąco Polecam !!!! (1) Witam!!! Najlepsza szkoła w Trójmieście. Jak wybierać to tylko OSK ALFA.... Ania Gorąco Polecam! (1) OSK Alfa to profesjonalni instruktorzy, którzy fachowo przygotowują Ciebie do... Magda Ż POLECAM (1) Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TE SZKOLE BARDZO DOBRZE NAUCZAJA JESTEM ZADOWOLNA... KASIA E Polecam :) (1) Absolutnie bez zarzutów. Teoria przeprowadzona szybko i sprawnie. Na jazdach... Bartek Naprawdę dobra szkoła (1) Witam! Polecam OSK Alfa! Mili ludzie, kurs szybko zakończony, super... Dorota