ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Warto do Alfy. (1) Polecam Alfę ze względu na proesjonalizm i sympatycznej atmosferę. W moim... Emilka Polecam. (1) Serdecznie polecam. Teoria wykładana przez pana Michała była w miłej... Natala GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Długo ,,dojrzewałam" do decyzji o rozpoczęciu kursu. Uważałam, że nikt nie... Dagmara:)
W końcu zdałem! (1) Prawo jazdy zdawałem na raty - dosłownie, a do tego na północy i południu... Leszek Bardzo Polecam !!! (1) Po trzech latach tułania się po różnych szkołach jazdy i 6 oblanych... Maciej Polecam! (1) Gorąco polecam OSK Alfa, ze względu na bardzo wysoki poziom nauczania.... Michał POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) NIE MOGŁAM TRAFIĆ LEPIEJ, PROFESJONALNE PODEJŚCIE, PRZYJAZNA ATMOSFERA. W... aleksandra NAJLEPSI INSTRUKTORZY! :) (1) Moja droga do wymarzonego prawka była długa i kręta - niezdane egzaminy,... PAULINA Szkoła godna polecenia. (1) W wyborze tej szkoły pomogła mi właśnie ta stronka.Po przeczytaniu niemalże... alekSANDRA ;) Dziekuje, jesteście najlepsi!!!! (1) Teoria z p.Michałem, świetnie poprowadzona z lekkim humorem, ciekawie i... ola Bez stresu za pierwszym razem zdalem. !!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy. Teoria bardzo dobrze... Rafał B. POLECAM WSZYSTKIM !!!!! (1) Teoria przeprowadzona z panem Michalem w sposob bardzo profesjonalny,... Radek POLECAM !!!! (1) Nie mogłam trafić lepiej! OSK ALFA spełniła wszystkie moje oczekiwania.... Beata G. Pierwsze podejście i egzamin zdany!!! (1) Polecam tę szkołę wszystkim wybierającym się na prawko! Zdałam za pierwszym... Natalia Wyśmienita szkoła ze znakomitą kadrą - szacunek! (1) Witam! Choć mój kurs trwał trochę czasu (2 kategorie), mogę z czystym sercem... Michał M. polecam! (1) polecam, zdalam za pierwszym razem. Do teorii bardzo dobrze przygotowal mnie... Pati Z czystym sumieniem Polecam!! (1) Polecam OSK Alfa.Bardzo miła atmosfera,świetne przygotowanie do... Piotr Ł. polecam!!! (1) serdecznie polecam ten osrodek, miła i fachowa obsluga,w szczególności... Michalina:) Najlepsza szkoła w Gdańsku.... (1) Polecam te szkołę ze względu na skutecznosc nauczania bardzo polecam... Monika Serdecznie polecam! (1) Super szybko (po niecałych 3 miesiącach od zapisania na kurs miałem już... Wojciech Janiec