AUTO SERV Banino

Nie polecam praca na umowę zlecenie po 12 godziń dziennie + soboty
Dodatkowa firma nie wysyła pitów i nie idzie się o nie doprosić
to ja się pytam gdzie jest
Umowa o pracę, godne warunki pracy, dobra płaca,
Jak napisze jest w ogłoszeniu
A no i firma oszukuje klientów na oleju wlewają wszystkie 10w40 czy to benzyna czy to diesel a kasuje jak z syntetyczny olej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AUTO SERV Banino

Serio tak jest bo czasem tam naprawiałem auto ale olej zawsze swój dawałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak 1 beczka valvoline za drzwiami a te na parapecie w biurze to 99% jest otwartych i lany jest z beczki

to dobrze że dawałem swój ,mam nadzieję że lali mi ten co im dałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oddałem tam samochód raz i więcej tego nie zrobię. Zamiast pospawać urwany tłumik, przykleili go jakimś g@#wno-klejem, po tygodniu znowu wszystko popękało, reklamacji nie uwzględnili.

rzeczywiście chyba guwno wlewają...to partacze lepiej do nich nie jeździć..zepsują ci auto i powiedzą ze to nie ich wina...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

i znów
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/mechanik-samochodowy-lub-pomocnik-od-zaraz-ogl59830360.html

Zapraszam do siebie do pracy. Umowa o prace normalne godziny i dobre zarobki w Redzie. I nie oszukujemy klientów heh. 510296269

a trzeba być mechanikiem?

No właśnie

dobry z pana mechanik a od której do której pan tam pracował bo oni mają czynne od 9 -18 to daje nam 9 godzin no ale w polsce czas leci szybciej ponadto olej leja wszedzie taki sam no prosze jakas ciekawostka a moze to mechanik dostawał olej syntetyczny a wlewał klientowi co innego i dla tego go zwolnili no ale po co otym pisac przeciez to zawsze wina pracodawcy co za beznadziejny kraj ta polska .

wszystko teraz trzeba robić za tych nieudolnych pracowników, sami nawet pita niepotrafią sobie wystawić :p

jaki baran z ciebie, 9 godzin to pisze na drzwiach a ile dłużej się siedzi to tego nikt nie wie

Inne tematy z forum

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Zainteresowany IT Centrum (4 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś może mi cokolwiek napisać o firmie IT Centrum z Ul. Baśniowej w Kowalach ?...