Wspaniały specjalista i diagnosta! (1) Witam ! Od 4 lat biegam z synem po poradniach , lekarzach specjalistach ,... Olaf z mamą Polecam doktora Grzegorza Mincewicza (1) Bardzo mało jest lekarzy, którzy oprócz wiedzy i kompetencji mają również... Rafał bardzo dobra obsługa klienta i fachowość (1) Generalnie mam słabe opinie o służbie zdrowia. Ale dziś bardzo pozytywnie... Seweryn
Stanowczo nie polecam (2) Stanowczo odradzam wizytę u dr Mincewicza. Wizyta z małym dzieckiem trwała ok... pacjent Brak strony www??? (1) Co to jest za placówka. Chciałam wejść na stronę dowiedzieć się czegoś na... Irena Syntor polecam do walki z astmą i alergią (2) Bardzo dobry fachowiec. Wiedza i intuicja to towar dzis deficytowy. Troche... Iza W niestety ilość nie przedkłada się na jakość... (1) Gdy umówimy się na wizytę, trzeba uzbroić się w cierpliwośc, bo to nie... ja polecam! oby bylo wiecej takich lekarzy z wiedzą i doświadczeniem (1) Witam. Mam 3 dzieci wiec i czasu malo, dlatego skutecznosc to dla mnie... RM Wiedza i skuteczność (1) Dużo podróżuję po Polsce i dopiero w Gdańsku udało mi się znaleźć dobrego... Karol Oppa zioem666 - opinia (1) Bardzo dobry lekarz,tylko czas oczekiwania na przyjęcie to jakaś... zioem666 a ja nie polecam (3) Zrobić testy i badania, z których będzie wynikało na co pacjent jest... ja Wakacje z pylkami ale bez alergiiiiii (3) Chciałem polecić Doktora Mincewicza i jednocześnie podziękować za... Michal Polecam Dr Mincewicza (2) Doskonały lekarz, rzeczowy, świetny diagnosta. Jeżeli będziecie potrzebować... r Wojciech Suchecki - opinia (1) Moja córka lat 12, co miesiąc dostawała antybiotyki a lekarze, do których... Wojciech Suchecki polecam - dzieki doktorowi przetrwalem wakacje (1) Witam wszystkich wreszcie jakiś normalny i kompetentny lekarz, zacząłem... Jan Nowak Polecam dr Mincewicza (1) Dr Mincewicz wykazał się bardzo profesjonalnym podejściem do mnie i mojej... Pacjentka Bardzo dobry specjalista, od razu zdiagnozował prawidłowo chorobę! (2) Bardzo dobry specjalista, od razu zdiagnozował prawidłowo chorobę! Moj synek... Aneta Polecam wszystkim (1) Bardzo dziekuje Doktorze!!! gdyby nie Pana dobra diagnoza i leczenie urlop... Anna Mirek - opinia (1) Moich dwóch synów 10 i 14 lat, dzięki odpowiedniemu podejściu doktora nie boi... Mirek Z pełną odpowiedzialnością polecam Dr G. Mincewicza (1) Jestem bardzo zadowolony z kompetencji, podejścia do pacjenta i wiedzy pana... rnowaczynski