Bartosz Wiśniewski - ocena (1) Zostawiłem mój skarb u fachowców. Mogę szczerze polecić ten serwis. Wiem że... Bartosz Wiśniewski Adi - ocena (1) Chcę bardzo podziękować i zarazem polecić serwis. Panowie poradzili sobie z... Adi Adamo - ocena (1) Problem rozwiązany ekspresowo. Obsługa bardzo miła. Super fachowcy. Polecam... Adamo
Maciej Wysocki - ocena (1) Bardzo dobry warsztat, Arauto szybko i solidnie naprawił moje Fiat Punto.... Maciej Wysocki Kamil - ocena (2) Szybka i profesjonalna obsługa mojego Fiata Punto. Diagnoza trafiona od razu,... Kamil Łukasz - ocena (1) Miłe zaskoczenie gdy realizacja podjętej pracy tak krótko trwała. Sprawnie... Łukasz AsstroDV - ocena (1) Gorąco polecam. Szybko sprawnie a na czasie najbardziej mi zależało. AsstroDV Sandra - ocena (2) Bardzo polecam ten serwis! Fachowa diagnoza i szybka naprawa bez zbędnego... Sandra Michał Kowalski - ocena (1) Naprawili baterię w moim Priusie szybko i bardzo dobrze. Auto znowu jeździ... Michał Kowalski Oxxadasssxxo - ocena (1) Chcę polecić każdemu ten warsztat. Usterka wykryta bezbłędnie i usunięta w... Oxxadasssxxo Łukasz - ocena (1) Jeden z lepszych warsztatów z którego miałem przyjemność korzystać. Doskonały... Łukasz Greg - ocena (2) Nie polecam usług tego warsztatu. Warsztat ktory zajmuje się od lat wtryskami... Greg Rafał - ocena (2) Pomimo że jestem osobą wyrozumiałą i rozumiem specyfikę prowadzenia... Rafał ... - ocena (1) Obsługa na wysokim poziomie tanio szybko i skutecznie bardzo polecam ... Juliusz - opinia (1) Spoko warsztat, jak ustalone tak zrobione. Szybko i na czas. Polecam Juliusz Waldek - opinia (1) Wymieniałem przewody hamulcowe w moim aucie warsztat Arauto spisał się,... Waldek Kamil - opinia (1) Obsługa w tym warsztacie jest bardzo przyjazna i kompetentna. Naprawa ok.... Kamil Całkiem szybka naprawa (1) Serdecznie polecam ten warsztat. Warty polecenia panowie szybko spirali się z... Mateusz Napinacz (1) Miałem problem z głośną praca silnika w moim Fordzie Focusie. Przyjechalem do... Kewin polecam (1) Po pierwsze nalezy powiedziec że konkretnie i rzeczowo. Od samego początku da... Bartek