Auto Best B.Baranowski

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Józefa Wybickiego 3/1A

PROFESJONALNIE I UCZCIWIE (1) Zrobiłem tu kat. C oraz C+E. Jestem w pełni zadowolony z Auto Best. Teraz... Jerzy Polecam wszystkim (1) Zdałem dzisiaj C+E za pierwszym razem. Wielka w tym zasługa instruktora... Piotr Magda - opinia (1) Super szkoła polecam bardzo gorąco. Pan Jarek świetny facet wszystko fachowo... Magda
Kat A - Za pierwszym razem (1) Zalet tej szkoły jazdy jest wiele. Pierwsza to umiejscowienie w centrum... Marek Kategoria A - teoria 74/74 - za pierwszym razem (1) Robiłem w Auto Best prawo jazdy kat. A (posiadam juz kategorie B). Po... Łukasz L. POLECAM A U T O B E S T (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny kat. D zdałem za pierwszym podejściem.... Mariusz Wrzos z Gdyni Romek - opinia (1) Witam. Szkołę nauki jazdy bardzo gorąco polecam, profesjonalizm od początku... Romek POLECAM wszystkim przyszłym motocyklistom (1) Skrajnie wysoka ocena nie jest przypadkowa. Odbywałem kurs na kategorie A i... DanielS Gorąco polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam Auto Best wszystkim chcącym zdobyć nowe... Justyna Super :) (1) Polecam wszystkim, którzy zamierzają zdawać prawko. Kurs na kat.A trwałw... kello REWELACJA (1) Bardzo miła i szybka obsługa. znają się na rzeczy. wszystko wytłumaczą i... kursant Chcesz zdać egzamin państwowy za pierwszym razem - zapisz się tutaj (1) Jak w temacie, a do tego miła i rodzinna atmosfera, którą naprawdę odczułem... Wojciech W. polecam (1) Bardzo polecam osk P. Bogdana. Atmosfera super, jazdy bez większego stresu,... ola GORĄCO POLECAM!!!! (1) Gorąco polecam wybór szkoły Auto-Best. Solidne przygotowanie do egzaminu.... Ewa Prawko (1) zdane w jednym dniu za pierwszym razem. Polecam ;) Adaś FENOMEN!!! (1) -Wspaniała atmosfera panująca w ośrodku! -Przesympatyczna , spolegliwa i... Karus NAJLEPSZA SZKOLA!!!! (1) Świetny ośrodek!!! Bardzo miła i profesjonalna obsługa, rodzinna atmosfera.... Aneta Zdane za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim szkołę Auto Best! Luźna i przyjazna atmosfera na zajęciach.... Magdalena Klimowicz Gorąco polecaam! ;) (1) Polecam wszystkim, chcącym z łatwością zdać egzamin na prawo jazdy (kat. B),... Magda SUPER SZKOŁA! (1) Jako potwierdzenie mojej opinii mogę powiedzieć, że zdałam egzamin za... Agnieszka