BARANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKOŃCZYŁEM KURS NA SPAWACZA TIG 141 I MAG 135 a te frajery tylko z doświadczeniem chcą ludzi , te barany myślą że człowiek się rodzi z doświadczeniem .
Chciałem znaleźć pracę to mówili że nie mam takich uprawnień jakich potrzebują chcę podnieś swoje uprawnienia przez urząd pracy ale muszę mieć deklarację pracodawcy że zatrudni mnie po kursie na mini 3 miesiące to mówią że już nie mają miejsc i nie przyjmują ludzi . To do czego prowadzi ludzka głupota i pazerność nazywa się bezrobocie pozdrowienia z piekła dla pana Tuska
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: BARANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ogarnij się
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mniej wykrzykników i chociaż minimum interpunkcji by się przydało tak na początek.
Czy decydując się na kurs dokonałeś analizy rynku pod kątem przyszłej pracy?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czy to pytanie retoryczne ?? I nie ma co psioczyć na Tuska, Kaczor i inni (tj. Ci którzy uczestniczyli w spotkaniach w Magdalence oraz Okrągłym Stole) wcale nie są lepsi. Mamy to na co zasłużyliśmy niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie powinnam polecać pośredników pracy, ale w Twoim przypadku jest to duża szansa na znalezienie zatrudnienia bez doświadczenia. Znam osoby, które w ten sposób zaczynały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżeli miejsc pracy jest o wiele mniej niż chętnych to zaczyna się typowo polskie pajacowanie typu przyjmę babcię klozetową ze znajomością trzech języków obcych, prawem jazdy, aparycją modelki i najlepiej jeszcze z własnym klozetem, papierem toaletowym i klientami. Poczekajmy aż społeczeństwo jeszcze zbiednieje to może wtedy nabierze chęci do działania.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...