BIEGANIE MORENA

Temat dostępny też na forum: Morena Sport
Chciałabym pobiegać ale tak od podstaw...czyli trucht, szybki marsz i stopniowo bieganie....0.5 do 1h- nigdy wcześniej nie biegałam...
Szukam towarzyszki ,ale nie "wyczynowej biegaczki", bo nie dam rady:)
(mam 38 lat), pasują mi wszystkie popołudnia oprócz poniedziałków od godziny 18-19...mieszkam w okolicach Carrefoura.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: BIEGANIE MORENA

hej, jeśli jeszcze biegasz i brakuje Ci Towarzysza do wspólnego dreptania to odezwij się.... oskarkowi@gmaill.com biegam zazwyczaj w godzinach wieczornych. Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a po bieganiu bedziesz mogla zrobic Oskarkowi masaz :P

http://forum.trojmiasto.pl/masazystka-PILNIE-poszukiwana-t499985,1,50.html
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuje za troszkę ale z tym już sobie poradzę:)

Jestem w podobnym wieku, wcześniej trochę biegałam, ale bez szaleństw :) Mieszkam w Twoich okolicach i też preferuję bieganie w towarzystwie. Godziny są ok. Jeśli ogłoszenie jest jeszcze aktualne czekam na kontakt: mantegn@wp.pl

hej :)
tez szukam do biegania ;) ale brak mi motywacji ;) odezwij sie napewno odpisze mieszkam przystanek przed carrefourem :) bas-kus@wp.pl

Dwaj wysportowani młodzi mężczyźni poszukują towarzyszek do biegania na trasie Morena-Piecki.

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Adwokat Rozwód Gdansk (9 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?