Biedronka

Czy jakaś Pani pracuje?pracowała? jaki klimat tam panuje , jakie pieniążki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biedronka

Oliwia był już wątek o Biedrze ;) Wpisz w wyszukiwarkę tego forum i sprawdź też opinie na gowork.pl. A pań tam pracujących jest mnóstwo (chyba więcej niż mężczyzn). Wszystko zawsze zależy od kierowniczki / kierownika, jego zastępcy oraz jakiego mają regionalnego. Pozdrawiam tu szczególnie Pana Dyrektora Regionalnego mającego pod sobą sklepy na Osowej (a dokładnie ten z ul. Osowski Zakątek - swój chłop). Wśród samego zespołu też zdarzają się różne osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam,

kilka dni temu ukazało się ogłoszenie do pracy na Chełmie i Porębskiego.Czy ktos juz był na rozmowie? Może juz ktoś został zatrudniony i nie ma co czekać na telefon zwrotny?
N a str Biedronki jest też nabór na sprzedawcę na Ujeścisku, ma ktos inf kiedy skończy sie tam remont? I jak się tam Paniom pracuje?

nikt nic w temacie rekrutacji do Biedronki z Chełmu,Ujeściska??? Może już były rozmowy i nie warto czekać? A może lepiej osobiście składac w danym sklepie?

A może warto Jolu osobiście podejść na Chełm (sklepy na Chałubińskiego i Dragana) ?? To nie boli...no chyb, że ktoś ma słabe nogi. A jak nic nie wiedzą, to zadzwonić najlepiej do Centrali w CD w Rusocinie chyba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://karierawjm.pl/oferty-pracy/wyniki/?Reg=3278&LOV1=All&LOV4=All&keywords=&Resultsperpage=10&srcsubmit=Szukaj+&statlog=1&ID=PZHFK026203F3VBQB6G68V4TZ&mask=karierawjmd&LG=PL

Wiem,że szefowa bierze często i głownie pod uwagę cv z internetu,ale zbiera tez co jakiś czas ze sklepów więc może warto i pochodzić po sklepach i przegladać oferty Tutaj?

a janeczek jak zwykle wszystko o wszystkich wie wszystko :))))))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anja nie jestem Big Brotherem ;) I nie piszę tu dla zabawy, tylko staram się komuś doradzić, ot co. Poza tym robię w handlu i muszę pilnować co dzieje się u konkurencji (w dodatku tej najbliższej, do której mam piechotką czy max. 3 przystanki trajtkiem) - należy to do moich obowiązków poza czasem pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

janeczek - jakiś czas temu pisałeś że masz pracę w domu ;)
Ściemniasz chłopie i to na całego a na tym forum to faktycznie jesteś częstym gościem - co mnie dziwi ?
Ja szukam pracy więc tu jestem i bywam często . Ale ty dlaczego tu tak często ????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może chorobowe wziąłem ?? Od przyszłego tygodnia zapi***ol mam od nowa ;) A i zamierzam zmienić pracę na jakąś lepiej płatną, więc też szukam. A praca w domu to dodatkowa jest i jak na razie kokosów z niej nie ma - trzeba w niej nastawić się na długotrwały rozwój, a ja dopiero na początku jestem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...