Buty New Balanse

Temat dostępny też na forum: Śródmieście
Oddałem buty na rekaramacje w sklepu New Balans Gdynia Riwiera i napisali ze nie uznali budy zakupione w 30 stycznia w maju oddałem na rekramacje bo cholewka sie odklejała przy pietach i stało sie w jednym bucie w srodku przy pięcie. Buty kosztowały 370zł . Nie polecam i nigdy juz nie kupie w tym sklepie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łączę się z tobą w bólu. Pomogło?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Buty New Balanse

Bo NB, to tandeta, dołóż i kup buty ecco, firma która od lat zajmuje się produkcja butów, a nie promowaniem loga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam identyczną sytuację, sklep NB w Riviera, zdecydowanie nie polecam, po 1 ubraniu odkleił się nosek, 3 tyg bez butów i oczekiwanie na odp. z reklamacji. Reklamacja nieuznana i sugestia ekspedientki ze mam sobie na kropelkę skleićbuty za 400 plnnigdy tam już nie kupię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

telefon do 1000zł (123 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...