Calypso Fitness

Ciągle szukają tam pracowników, nigdy nie odpowiadają na aplikację (moja spełnia wszystkie wymagania i oczekiwania)
Pracował tam ktoś? O co tu chodzi? Ogłoszenie pojawia się co miesiąc od dłuższego czasu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Calypso Fitness

Może podobnie jak masazystki.org- czyli albo nikogo nie szukają tylko robią sobie reklamę, albo biorą na dni próbne/próbną umowę i zwalniają, żeby nie płacić całej stawki. Jeśli firma ma relatywnie małe wymagania i nie jest to oferta specjalistyczna, to mało prawdopodobne żeby byli aż tak wybredni. Olej, nie warto. Tylko zbierają dane i czort wie, co z nimi robią potem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Calypso Fitness

Ja byłam tam na rozmowie jakiś czas temu... Proponowano wtedy najpierw 2 tygodniowy okres "próbny" - po kilka godzin (oczywiście darmowy) by sprawdzić umiejętności sprzedażowe, następnie miałaby być umowa zlecenie. Stawki nie podano oczywiście zasłaniając się, że w zależności od miesiąca i wypracowanej przez zespół sprzedaży będzie część prowizyjna decydowała, informacji o kwocie podstawy też nie zdołałam wyciągnąć. Na tym zakończył się mój proces rekrutacji... :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...