City Plus Taxi

Taxi

Gdynia, Nasypowa 1A/6

Bernarda - ocena (1) Korzystałam w Gdyni z 3 różnych korporacji Taxi , city taxi jest the best ,... Bernarda Katarzyna - ocena (1) Przeszedłam z konkurencji do City Plus Taxi i jestem zadowolona dziś w dniu... Katarzyna kingaikli - opinia (1) Skorzystałam z tej strony https://taxi-24.com.pl/, bardzo wygodnie, szybko i... kingaikli
Antoni - opinia (1) Wszystko ok, dziwią mnie nieżyczliwe wpisy . Polecam serdecznie Antoni City taxi (1) Ogólnie słabo..obsługa telefoniczna....Nie ogarnięta...wręcz nie... Magda Nieaktualne informacje !!! (3) Niestety podane tutaj informacje są nieaktualne - stawki za przejazd poza... Sebastian Drogo i długi czas oczekiwania !! (2) Zbyt długi czas oczekiwania na kierowce i ceny też potrafią zabić :( Maciak Bardzo zle (1) Czekałem ,czekałem ,sam musiałem pytać centrali kiedy przyjedzie taxi,potem... Rafał To mój jedyny raz w tej korporacji (1) Drogo. Dopłaty za wszystko. Jakoś kilometrówka wychodzi inaczej jak z mapy na... Pawel Polecam wszystkim (1) Niezmiennie najlepsi na rynku, od 10 lat korzystam z ich usług. Zawsze na... Jolanta REWELACJA!!!! (1) Zadzwoniłam do City Plus bo inna firma nie miała auta na czas, 2 minuty byli... Monika Najlepsza firma taxi w Trójmieście (1) Korzystam z usług tej firmy od lat i niezmiennie są najtańsi, przemili... Zadowolona szybko szybko (0) polecam, mili fajni i szybcy kierowcy adrian456 polecam (1) poleacm ta firme :) szybko przyjeżdzają i zawsze szybko dowożą mnie na miejsce iwona Tanie Taxi (2) Teraz gdy wszystkie korporacje w Gdyni,Rumi,Redzie i Wejherowie podniosły... Krzysiek Fajne haslo (1) Skorzystałem z usług tej firmy i muszę przyznać ,ze super hasło Taniej tylko... Grzegorz Polecam (1) Korzystam od lat i cieszę się, że cena jest stała i tania. Mieszkam w Redzie... Darek Niepełnosprawni z City Plus Taxi (1) Jestem osobą z ograniczoną sprawnością ruchową, znajomi polecili mi City Plus... Magdalena Mati (1) Jeżdziłem już różnymi firmami taxi , w tej nareszcie cena jest bardzo dobra a... Mati Taksówki śmierdzące i brudne w środku !!! (1) Firmę wybierałam od lat, ale niestety zmuszona jestem zrezygnować, bo jakość... asiawek