nie polecam -Bokaro Salon Płytek (1) Byłem tam ostatnio i trafiłem na Panią która w ogóle nie powinna mieć do... Zażenowany Klient Ciepłe pranie (1) Mam taki dziwny problem... Pranie po wyciagnieciu z nowej pralki Candy jest... Gdzie kantówki bukowe? (1) Cześć, Czy jakaś firma w trójmieście sprzedaje kantówki bukowe? Wszędzie... adam
Drzwi ppoż do kotłowni (3) Czy kotłownia powinna być rozdzielona od pozostałej części drzwi budynku... Elektrozaczep do domofonu (2) Jak rozwiązać kwestię wyboru elektrozaczepu z przeznaczeniem do domofonu. Czy... Ester Rolety zaciemniające (2) Kochani, poszukuje rolety zaciemniającej, która nie przepuści ani troszke... Armilda Łąka kwietna (1) Witam może wiecie gdzie kupić nasiona kwietnia łąka a dużej ilości na 24 ha Formals Gdzie w Gdyni kupić tanio firanki (7) Witam, chciałam zapytać gdzie w Gdyni można kupić niedrogo fajne firanki? Ann. Stoisko targowe (2) Potrzebuje stoiska targowego na różnego rodzaju targi okolicznościowe, dni... Akcesoria kuchenne (8) Mam pytanie jakie garnik polecacie, na rynku jest ich masa, a ja kupując... mycha 88 Kominek elektryczny? (4) Czy ktoś moze montował sobie w domu kominek elektryczny? W sieci jest wiele... poszukuje pracy zlecenia ( malowania remonty pod klucz (1) Od a do z 781 999 673 Piotr Jaki piec kondensacyjny dwufunkcyjny wybrać do domu? (1) Szukam kotła kondensacyjnego dwufunkcyjnego do domu jednorodzinnego... Darek maty wiklinowe na ogrodzenie, warto? (5) chciałabym odgrodzić się od sąsiadów a że mamy niewielki ogródek to nie... Kasia Krzyżak do pralki ariston hotpoint WMG 602 EU (1) Poszukuje Krzyżak do tego modelu. Albo jakiś pomysł jak to zamienić aby cykało? Komodore Stoisko handowe (2) Gdzie Gdańsku lub szerzej w Trójmieście znajdę usługi typu wykonanie stoiska... Saturator do wody - gdzie nabic naboj CO2 ? (1) Mam saturator do wody aquadream (podobny do Soda Stream). Skonczyl mi sie... Rad Gdzie tanio kupić płyty meblowe z usługą cięcia ? (24) tak jak w temacie gdzie oprócz marketów budowlanych można kupić niedrogo... ja Agata meble (46) Witam Może Państwa zainteresuje nasza sytuacja ,jaka się zdarzyła w Agata... Aga meble do hotelu (2) mam zamiar zmień meble w moim pensjonacie chciałabym żeby nabrał takiego... Kwiatek_D