Re: czy są tu jakieś psiary ? szukam dobrego chirurga dla psa
Ja muszę polecić dr Debisa z Redłowskiej kliniki...jest to lekarz, który podchodzi do psów z sercem i robi WSZYSTKO, żeby im pomóc.
Robi operacje, uratował moją sunię w stanie zapalnym (ropomacicze), uratował sunię mojej teściowej - wprawdzie obyło się bez operacji, ale miała sparalizowane pół ciała (tylnie łapy ciągnęła za sobą) i dzięki długotrwałemu leczeniu i DOBRYM ZALECENIOM udało nam się psa z tego paraliżu całkowicie wyciągnąć (a już jej wróżyli wózeczek)
Mój drugi psiak ma poważne problemy zdrowotne (jelita, układ pokarmowy) i tylko dzięki temu lekarzowi tak naprawdę pies żyje i ma się świetnie (ma 10 lat). W najblizszym czasie czeka nas jednak operacja jąderka, oczywiscie tylo TEMU weerynarzowi damy pod nóż naszego psiaczka...
Poza tym nasze psiaki są wyjątkowo pechowe jeśli chodzi o zdrowie, ale z wszystkich opresji wychodzą w świetnym stanie - ŻADEN inny lekarz nam tak nie pomógł jak TEN :)
Do niego w sumie nie jest trudno się dostać, ale zawsze jak jest jego zmiana klinika jest pełna i czeka się kilka godzin na wizytę...ale warto.
I nie raz czeka się tak długo właśnie z powodu operacji jakie wykonuje.
Wiem też, że wiele osób przychodzi do Niego właśnie po skopanych operacjach lub kuracjach w innych gabinetach...
0
0