Czy warto otwierać PUB na Morenie?

Witam,
mam pytanie, jak dużo osób byłoby za tym, żeby na Morenie powstał jakiś PUB, taki żeby można było przyjść ze znajomymi i sobie posiedzieć przy dobrym świeżym piwku bądź innym drinku? Może ktoś ma fajny pomysł co by to miało być.
Jestem za tym aby coś takiego otworzyć ale najpierw wolę się zapytać, czego chce społeczeństwo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy warto otwierać PUB na Morenie?

jestem za
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O ile postarasz się, żeby nie przemienił się w typową spelunę to może to być interes życia :) Na Morenie jest baaaardzo mało Pubów/barów i tym podobnych a przecież dzielnica jest dosyć gęsto zaludniona i potencjalnych klientów powinno być wielu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To na Morenie są jakiekolwiek PUB'y ? Może obok kerfura ? To już prawie nie Morena. PUB na Morenie to strzał w dziesiątkę, byle był na poziomie, ale też nie za drogi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ja myślałem, żeby to było naprawdę fajne miejsce, w którym możnaby się spotkać i porozmawiać przy kawce, herbatce, dobrym winku czy innym alkoholu. Dodatkowo chciałem zaproponować plan otwarcia klubu bilardowego, ogólnie rozrywkowego, ale nie wiem czy to by zdało egzamin.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

JESTEM ZA ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też za, ale gdzieś w okolicach Kerfura właśnie, Piekarniczej:))))

Tak tak tak

Inne tematy z forum

Centralpark - opinie i oceny (46 odpowiedzi)

Centralpark to strzeliste, 16-piętrowe budynki mieszkalne, które powstaną w centrum os. Morena....

Wzgórze Hoplity (11 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

GreenLine (9 odpowiedzi)

GreenLine powstaje przy ul. Rakoczego na styku Moreny i Matemblewa, w otoczeniu zalesionych...