Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę?

Cześć,
Na wstępie pragnę wszystkich powitać. Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale, ale od jakiegoś czasu mam dziwne przeczucia... Mój partner (jesteśmy małżeństwem) zaczął się zachowywać inaczej unika rozmów, często znika z telefonu, wraca późno z pracy po rzekomych nadgodzinach, a kiedy próbuję zapytać, reaguje agresją albo milczeniem.

Zastanawiam się poważnie, czy nie skorzystać z pomocy prywatnego detektywa. Nie chodzi mi o szpiegowanie dla samego faktu, tylko o to, żeby mieć jasność i ewentualne dowody, jeśli okaże się, że coś jest na rzeczy. W internecie trafiłam na Biuro Detektywistyczne Sigma, które zajmuje się m.in. wykrywaniem zdrad i obserwacją:
https://detektywsigma.pl/wykrywanie-zdrady/

Czy ktoś z Was korzystał z takich usług? Jak wygląda taka współpraca w praktyce? Czy to naprawdę daje realne informacje? Zależy mi na dyskrecji i profesjonalnym podejściu.
Z góry dziękuję za wszelkie opinie i rady może ktoś był w podobnej sytuacji?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę?

Myślę że nie)))) jak to się mówi "kto szuka ten zawsze znajdzie" a teraz odpowiedź sama do siebie!!!! Jesteś przygotowana do tego co ty znajdziesz???? A znajdziesz nawet tam gdzie niema nic!!! Mówię cię ze swojego doświadczenia ((((( tak straciłem żonę ((((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę porozmawiać z tobą na ten temat)))) bo mam bardzo wielkie doświadczenie w rodzinnych związkach))) 786165766 mam na imię Roman)))))

Uwierz złego nie poradzę cię)))

Inne tematy z forum

Feromony damskie (39 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...