DZIWNY SEN

miałam taki dziwny sen - śniło mi sie dziś że szliśmy z moim chłopakiem na spacer i przechodziliśmy koło takiego małego kościółka(on jest w mojej okolicy) przed kościołem sporo osób kleczało w spokoju i oddawało mu cześć, więc i my przyklękliśmy na chwilę nie wchodząc do srodka, potem poślismy kawałek dalej.
Okazało się że jesteśmy cały czas w moim mieście ale stoimy na stromym, dośc wysokim pagórku 200-300m (z jego szczytu, gdzie staliśmy widać było czubki drzew w dole) jeszcze z domu który wyglądał jak nowoczesny kościół wychodzili rodzice z córką....
Postanowiliśmy zejśc na dół chyba po to żeby kontynuować spacer, jednak okazało się (czego wcześniej nie widzieliśmy) że jest strasznie stroma!
Była to droga asfaltowa, gdzieniegdzie poprzerywana dziurami, pewne fragmety były z takiej ubitej ziemi, chcieliśmy z niej zejśc normalnie ale sięnie dało bo była TAK STROMA.
Postanowiliśmy więc położyć się i zjechać na plecach- trzymając sie za ręce, twarzami odwróceni do siebie zjeżdżaliśmy nabierając niezłego tempa.
Czasem udało mi się zahamować wpadając nogami w jedną z ww. wyrw w drodze ale była ona strasznie stroma i trochę nas to przerażało. niestety, byliśmy juz za daleko zeby móc się wycofac...jechaliśmy więc w dół....i obudziłam się

Re: DZIWNY SEN

To jest jakas oznaka przed kosciołem zebys tam nie poszła(jak chodzisz)albo ze masz pujsc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak najbardziej powinienaś isc do kościoła

Pewnie Ty i Twój chłopak jesteście bardzo zżyci.. to dobrze. W podświadomości boisz się tego co będzie w przyszłości, brniesz w nią.. ale to dobrze. Oparcie masz w swojej drugiej połowie, cokolwiek by się nie działo będzie przy Tobie.. i to też dobrze. Zastanów się w co wierzysz, bo chyba gdzieś jesteś rozdarta.. i to niedobrze.
A Freud by powiedział, że marzysz o dzikim i długim - wręcz nieustającym stosunku.. ale nie słuchaj go - on był seksoholikiem.

Inne tematy z forum

Co na łupież!? (52 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

Dr Krystyna Przybyłowska reumatolog prosze o opinie (10 odpowiedzi)

Witam, proszę o opinie o dr Przybyłowskiej reumatolog, czy to dobry lekarz? Daje skierowania na...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (24 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...