Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Gorące podziękowania dla Pani Arlety Rumińskiej. (1) Dzięki Jej wspaniałym radom udało mi się zdobyć upragnione prawo jazdy.... Joanna ... (1) Bardzo polecam Delte. Spotkalem tam samych sympatycznych ludzi, ktorzy znaja... ... ocena nauki (1) Miałam szczęscie trafić na instruktorkę,Panią Arletę.Jest to osoba o wysokiej... Jolanta Wozniak
Po prostu tak i koniec. (1) Nie znam lepszej szkoły w całym Gdańsku, a zwiedziłach ich naprawdę sporo.... Dziewczyna Marcina Polecam! (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się od źle wybranego ośrodka. Na... Renata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych jazd, jakie wyjeździłam w Delcie.... Ola delta instruktor AdaM i prawko już mam (1) zaczynałem od szkoły Artom ,wyjeździłem 30godzin ,jak się później przekonałem... Jakubek kierowca Najlepsza szkoła - najlepsi Instruktorzy! :) POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim OSK DELTA - najlepsza szkoła w Trójmieście!!! :)... Agat :) POLECAM !!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w szkole jazdy DELTA. Wszystko odbyło się w... AGA Szkola godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoly.Spotkalam w niej osoby,ktore... Ania Polceam (1) Bardzo jestem zadowolona,że trafiłam do Delty super szkoła i profesjonalni... Justyna:) Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły jazdy Delta. Bardzo miła obsługa.... Marta Najlepsi instruktorzy w Trójmieście! (1) Najlepsi instruktorzy w Trójmieście! Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły... Ewa Naprawdę dobra szkoła! (1) Zastanawiam się czy ustalone terminy teorii to plus czy minus. Bo z jednej... Iwona :) Super szkola jazdy!!!!! (1) Prawko zdane za pierwszym razem a to dzieki Tomkowi ktory super potrafi... Grzesiek Jak najbardziej na tak. ; ) (1) Naprawdę bardzo polecam, szczególnie jazdy z panem Tomkiem ;) miła atmosfera... Sandra Ośrodek warty polecenia (1) Szczerze polecam ten ośrodek ze względu na podejście do kursanta który czuje... Robert Jazdy dodatkowe u Tomka (1) W Delcie brałem jazdy dodatkowe i muszę szczerze polecić Tomka, który... Bartek bardzo dziękuje (1) Podziękowania dla Adama i Marcina za cierpliwość , profesjonalizm i poczucie... kkkkkk Podziękowania (1) Polecam :) xxxx