Dramat

w Grand hotelu pokojowa na zlecenie ma 7 zł od pokoju netto a pokoje wielkości około 31m2 wyzysk jak nic. Jak dla mnie to powinno być co najmniej 10zł na rękę przy takich metrażach i nie wiadomo kto zabiera napiwki albo inspektorki albo boje bo pokojówki raczej nie ma szans jak Oni nie zdążą pobrać to może się uda. Pracowałam tam chwile i cieszę się że już mnie tam nie ma.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dramat

31 m2 to nieraz ma mała kawalerka. A ile tych pokojów trzeba sprzątnąć (z ciekawości pytam) ? Dobrze jednak, że nie jest to poziom stawki za sprzątnięcie np. 310 m2 - to byłby dopiero przekręt (ups, pewnie wzmogłem 'kreatywność' managerów niektórych hoteli, pensjonatów lub nieuczciwych prywatnych właścicieli takich posesji za co b. przepraszam) !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Janeczku ty nadal wszystko na każdy temat wiesz :)
To jest żenujące - nie widzisz ilu czytających cię nie popiera ????
Daj sobie na luz !!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za idiotyczne pytanie ile trzeba sprzątnac. 7 zl netto od pokoju! Czyli ile sprzatniesz tyle zarobisz. Sprzatniesz 1 Twoja dniowka wyniesie 7 zl, a jak 10 to 70 zl. Takie to trudne? Prosty rachunek matematyczny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W pytaniu chodziło mi o to czy jest jakaś norma do 'wyrobienia', czyli min. ilość pokoi, które trzeba sprzątnąć ?? Chcę porównać tą normę z normą jaka obowiązuje na Zachodzie (dokładnie w Holandii i GB).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie ma sprawy - specjalnie dla Ciebie dam sobie na luz. Ty też se daj i mi nie odp. albo Ciebie zablokuję...I nie zmieniaj wciąż nicków, bo to nie jest mądre (i tak masz stałe IP ;D).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Janeczku przestań, oszczędź sobie ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

fatygi ?? No problema jak mawiają Francuzi ;D Idę napić się piwa i coś obejrzeć w TV...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...