ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Opinia Instruktora p. Kazika (1) Od 5 lat robiłam prawo jazdy (z dużymi przerwami) kiedy rok temu znowu nie... Patrycja W. NAPRAWDĘ WARTO! :) (1) Jeszcze parę miesięcy temu nie potrafiłam odpalić auta, abstrakcją wydawało... Klaudia Polecam (1) Swietna atmosfera, cudowna obsługa, wszystko w Elce na profesjonalnym... P.
Dariusz Jabłoński (1) Rzetelnie przekazana wiedza, duzo cierpliwosci do kursanta, a także przemila... P. Polecam (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy, polecam wszystkim ELKA SCHOOL ! Najlepszy... Martyna Paweł Stolorz - instruktor idealny (1) Chciałabym bardzo podziękować mojemu instruktorowi Pawłowi Stolorzowi.... Ala P. polecam (1) Przygotowanie do egzaminu teoretycznego na piątkę. Testy z oficjalnej bazy... Karolina Serdecznie polecam !!! (1) Witam, cały kurs przeszłam w innej szkole, w ELKA School wykupiłam tylko 5... Ania S. Polecam (1) Fenomenalna szkoła, świetna obsługa oraz wykłady. Nazwać Panią Edytę... Mateusz Mudlaff Elka school Najlepsza szkoła (1) Najlepszym instruktorem nauki jazdy jest Pani Edyta z Elka School ,miałam u... A.M Polecam (1) Bardo polecam, świetni instruktorzy i atmosfera. Uczestniczyłam w kursie... Kasia Polecam! (1) Zdecydowanie warto zapisać się do elka school - pełen profesjonalizm,... Adrian W. Najlepsza Elka School! (1) Wczoraj zdałam egzamin, oczywiście za pierwszym razem! Świetni instruktorzy,... Marta Elka School :) (1) Z całego serca polecam Elkę School! Teorię i praktykę zdałam za pierwszym... agnieszka n. Bardzo polecam Elka School (Instruktor jazdy-Wojciech Plichta) (1) Niedawno ukończyłem kurs Prawa Jazdy. Dzięki Panu Maćkowi, który niesamowicie... Krzysiek Piotr Woliński - najlepszy instruktor (1) Chciałbym bardzo podziękować swojemu instruktorowi Piotrowi Wolińskiemu za... anow Najlepsza szkoła jazdy wTrójmieście (1) Gorąco polecam ELKĘ SCHOOL, a w szczególności P. Marię Pułas oraz P. Janusza... Marta R. Solidnie i skutecznie (1) Moge polecić tę szkołe. Szczególnie polecam pana Janusza Sowę, który solidnie... Jarek Rewelacja (1) Mogę polecić ta szkole z zaufaniem pani Marysia jest rewelacyjna potrafi... Katarzyna Polecam !!! (1) Bardzo gorąco polecam Elka School , mega sympatyczni nauczanie na wysokim... Anna