ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam Elke (1) Jeżeli zależy Wam na tym aby nauczyć ! się jedzić to tylko tutaj!! Moja... Agnieszka Proniewicz Polecam (1) Wykupiłem w tej szkole dodatkowe godziny jazd. Miałem przyjemność jeździć z... Paweł Pani Agnieszka jest the best :D (1) Polecam wszystkim Pania Agnieszke, jezeli macie wykupione jazdy w Gdyni... Mateusz
Bardzo Polecam! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zawsze chciałam zdać jak najszybciej prawo jazdy, już... Paulina K. super szkoła :) (1) Bardzo polecam Elkę . Wykładowca świetny i zabawny :) Szczególnie polecam P.... M. Nie takie niemożliwe, jak się mogłoby niektórym wydawać! :) (1) Do Elki School przeniosłam się z Rondobis w Rumii i była to naprawdę świetna... Sandra POLECAM !!!!! (1) Szczerze polecam ELKĘ SCHOOL! A w szczególności p. Roberta Menesa:) Jest... Justyna Najlepsza szkoła! Zdecydowanie polecam p. instruktor Marię Pułas! (1) Dzięki elce w szybki sposób udało mi się osiągnąć pozytywny wynik egzaminu,... Magda ASIA - opinia (1) Szczerze polecam szkole jazdy ELKA SCHOOL A w szczegulnosci intruktora Darka... ASIA Polecam Darka Grydyka (1) Jak w tytule. Cóż tu dużo pisać. Świetny instruktor, zdane za 1 razem.... Olek Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście (1) Elka school to najlepsza szkoła do jakiej można trafić. Szczególne... Patrycja Marcelina - opinia (1) bardzo dziękuje, zdałam za pierwszym! gorąco polecam, super szkoła! Pan... Marcelina Polecam Elkę school, w szczególności Panią Marię Pułas! (1) Gorąco polecam Elke School! Najlepsza szkoła do jakiej mozna trafic ;) !... Moonka POLECAM!! DZIĘKUJĘ!! (1) Bardzo dziękuję Panu instruktorowi Januszowi Sowa za cierpliwość I NAUKĘ!... Ania Dziekuję !!!!! (1) Dzięki waszej szkole dzisiaj udało mi się zdobyć wymarzone prawo jazdy. co... SZ.D Marta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Instruktor (p. Dariusz Jabłoński) jest konkretny i... Marta Zdany egzamin (1) Dzisiaj zdałam egzamin! Bardzo sie cieszę, żę moj wybór padł na Elke School,... Aga POLECAM! (1) Gdybym jeszcze raz miała wybierać szkołę w której miałabym UCZYĆ się jeździć... Miśka Polecam gorąco! (1) Serdecznie polecam naukę w ELKA SCHOOL w Gdyni, dzięki której zdałam za... Klaudia Super szkoła! (1) Serdecznie polecam Elke School. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo... Michał