ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

ELKA JEST SUPER! (1) Wielkie dzięki dla Janka za jego cierpliwość i wyrozumiałość. Ma naprawdę... Krzysiek Kamila - opinia (1) ja jeździłam z p. Darią. Bardzo miła i spokojna, zdałam za pierwszym :) Kamila Zdałem Za Pierwszym Razem!!! (1) Szczerze to niewiem co mam tu napisać. Gdy usłyszałem na placu że zdałem,... Kuba :D
Najlepsza szkola!! (1) Zapisałem się do szkoły dzięki koledze, który jest absolwentem i zdał za... Robert ZDANE! (1) Jeśli chcecie zdać egzamin na prawo jazdy w bezstresowej i komfortowej... Dominika D. świetny kurs (1) Kurs naprawdę był świetny. Instruktorzy - Marysia i Darek - rewelacyjni!!!... Krzysztof ELKA SQL (2) Wybitnie profesjonalne i przyjazne podejście do klienta, w naszym kraju wręcz... Michał Drabczyk WIELKIE DZIĘKI :)!!!!!! (1) Szkoła super !! Bardzo dobry i fachowy kontakt z biurem :) A jeśli chodzi o... Katarzyna ZALICZONE (1) Zdałam za pierwszym razem dzięki dobremu przygotowaniu co zawdzięczam... Asia Zdecydowanie polecam! (1) ELKA School to fantastyczna szkoła jazdy. Zajęcia teoretyczne (w... roman z artrock.pl Polecam Panią Marię. (1) Szkoła super. Wykłady na wysokim poziomie. Natomiast co do instruktorów to z... Adam Nowicki po prostu najlepsi (1) Świetna szkoła, sympatyczni ludzie i dużo humoru. Szkolenie jest naprawdę... Krzysiek Bezbłędnie zdane za 1szym razem, gorąco polecam (1) Elka jest PERFEKCYJNA w każdym calu. Terminy kursów teoretycznych bardzo... Łukasz TYLKO ELKA !!!! (1) Gdybym jeszcze raz miala wybierac szkole nauki jazdy bylaby to tylko ELKA... M. Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam szkołę jako bardzo dobre miejsce przygotowania do zdania... Tomek Sz. Wspaniała szkoła i WSPANIAŁE INSTRUKTORKI :) (1) Kurs na prawo jazdy rozpocząłem dawno, a nawet bardzo dawno temu i... Sebastian Więcław Polecam! (1) Dziś właśnie zdałam za trzecim razem (z winy tylko i wyłącznie własnej... Julita Polecam. (1) Polecam szkołę. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Sympatyczne i pomocne... Wojciech Ładowski Gorąco polecam! (1) Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym razem! Przede wszystkim bardzo dziękuję... Inga POLECAM! (1) Dzięki tej szkole jazdy zdałam egzamin za drugim razem! Teoria super, jazdy z... Monika M.