ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam :))) Dziękuję p Maćkowi !!! (1) Super szkoła!!!! Zdałam za 2 razem !!!!A wszystko zawdzięczam mojemu... Marzena Polecam! (1) Naprawdę polecam, zdałem dzisiaj za pierwszym razem :) wysoki poziom... Łukasz Jak najbardziej polecam :] (1) Bardzo polecam tą szkołę ;) Pan Łukasz nauczył mnie wszystkiego do egzaminu w... Damian Pobłocki
Polecam (1) Dzięki takiemu a nie innemu przygotowaniu mnie do egzaminu który odbył się... Daniel Polecam! (1) Profesjonalny ośrodek szkolenia kierowców! Miła atmosfera i podczas teorii i... Natalka:) Pozytywnie! (1) 12.10.2009 zdałam egzamin. Elka school to świetny wybór. Dobrze dobrana,... Pierdoła :) ;) (1) Egzamin zdany za drugim podejściem, za pierwszym nerwy zżarły mnie na pasie... Marta Be. Zdałam :):):) (1) Wybór tej szkoły był chyba najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Przyjażni i... Ania Polecam!!! (1) Dzisiaj zdałem za pierwszym razem ;). wszystko zawdzięczam Elce School,... Olaf SOLIDNA I PRZYJEMNA SZKOŁA (1) ZDAŁAM ZA 1- M RAZEM DZĘKI MOJEMU PRZYSTOJNEMU INSTR, MARIUSZOWI C. FACHOWO I... Karola Super Szkoła (1) Chciałbym podziękować za super nauczanie.. Szczególne podziekowania dla... Przemek *****POLECAM (1) Serdecznie polecam. Przygotowanie teoretyczne i praktyczne na wysokim... Monika Tylko ELKA SCHOOL (1) Polecam elke school! Polęcam tę szkołę jest naprawde w 100% profesjonalna!... Karolina S. OLD - FASHIONED MAN - ZDAŁ EGZAMIN W PIERWSZYM PODEJŚCIU (1) Zdałem w pierwszym podejściu - rocznik 1961 ! Wiedza, jaką wyniosłem z... GRZEGORZ za 1 razem !!!! (1) Chciałbym podziękować panom istruktorom Walczakowi i Grydykowi za bardzo... Wiktor Dąbrowski 100 % POZYTYW !!!!!!!! (1) Tak wykwalifikowanej, sympatycznej a przede wszystkim pomocnej kadry to ze... Piotr z Rumii Bardzo dobrze (1) Pomagają bez problemu zdać, a Pani Edyta jest strasznie fajna. Adaś Prawko tylko z ELKA SCHOOL (1) Szkoła na wysokim poziomie. Zajęcia teoretyczne prowadzone w łatwo... Joanna Robert Braszka - opinia (1) Z pewnością najlepsza szkoła jaką mogłem wybrac ..MIła obsługa wszystko... Robert Braszka SUPER,REWELACJA !!!!! (1) Dla mnie najlepsze co mogłam wybrać. Do "prawka" wróciłam po kilkuletniej... Asia