ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Rewelacja! (1) Naprawdę super szkoła. Zdałam za pierwszym razem! Justyna Super (1) Po prostu Super! Aga Gdynia Polecam (1) Na wstępie chciałabym bardzo podziękować najlepszemu instruktorowi w Gdynii... Beata O
zdałam!!! (1) hejka wszystkim 16 wrzesnia mialam egzamin i zdalam za 1razem zawdzieczam to... PAULINA POLECAM ELKĘ SCHOOL KAŻDEMU :-) (1) Wczoraj (23 września 2008r.) ZDAŁAM :-) Wielkie dzięki przede wszystkim dla... Gosia Profesjonalnie i bezstresowo (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, szczerze polecam innym.Nigdy nie... Kasia Rysz... Nie szukajcie innej, ta jest najlepsza. :D (1) ELKA SCHOOL to naprawdę Wyższa Szkoła Jazdy, prawdziwie wysoki poziom... Emilia P. Skazana na sukces dzieki Elka School (1) Szczerze polecam kurs nauki jazdy w Elka school. Zawsze balam się jeździc,... betty super!!! (1) Zdałem za 1 szym razem i to chyba świadczy najlepie o ośrodku:) zorro Elka School warto skorzystac ;] (1) wspaniala kadra instruktorska, wszelakie informacje zawsze na czas i... Tabiszewski Sebastian grabarski jakub - opinia (1) naprawde fachowi ludzie takich trzeba wszędzie doradza pomoga a nawet... grabarski jakub :) (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem:) Bardzo serdecznie dziękuję Elce za... ewa mielczarek aż szkoda, że już po kursie! (1) Wczoraj zdałam egzamin ( ZA PIERWSZYM RAZEM!!!). Nię będę się rozpisywać,... Bercia Chcesz prawko? Wybierz Elkę!! (1) Właśnie zdałem egzamin. Wynik pozytywny osiągnięty tylko dzięki Panu... Juliusz rewelacja (1) świetna profesjonalna szkoła i b. rodzinna atmosfera!:) Joanna "Prawdziwe szczęście jest rzeczą wysiłku, odwagi i pracy" Balzac (1) Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy :-) dlatego też chcę podziękować... Ania za 1-szym razem!!! (1) Jestem wlasnie po egzaminie i zdalem...za pierwszym razem, a wszystko dzieki... Bartek Ł. :) (1) Zdałem za pierwszym razem. Bradzo dziękuję mojemu wspaniałemu instruktorowi... J.K. :-) (1) zdałam za pierwszym razem!! baaaardzo dziękuję instruktorom : Adamowi M. i... Julka H. Monika Z. - opinia (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem z czego niezmiernie sie cieszę.Wielkie... Monika Z.